Pengikut

21 Jun 2016

Selesai satu semester ....

Alhamdulillah sedar tak sedar dah abis satu semester aku sambung master.. Hahaha lepas ni cuti sem leee yahooo!!! Lagi satu menghitung hari menunggu ahli baru dalam keluarga kecik ni!!! Haha tak sabar + seram jugak huhu tak tau macam mana nanti bersalin seriau pun ada... Harap2 kedua2 dipermudahkan . So next sem bulan 9 terpaksa lah aku extend sebab kemungkinan bersalin hujung bulan 8 .. Hihihi nak tgk baby?? Hihihi sekali baby muka pak dia laaa 

Tu baby tak segan2 dah amek gambar mana taknya pak dia suka selfie ikut pak dia la ikut sape lagi 🙄🙄 .. Nanti bersalin pun asben aku takdo dia pegi outstation kat london.. Emm takpelah mula2 sedih pastu bila makcik aku kata jgn rasa berat hati nak bg asben pergi nanti susah bersalin macam kita tak redha dia pergi kerja.. So tawakal je semoga semua berjalan lancar.. Amiin 

So apa planning ye nak buat cuti sem + cuti bersalin ni emmmm menarik utk difikirkan hihihi ke nak jadi blogger sepenuh masa haaa ape kataaa hihi dah alang2 blog pun da ada huahuahuaaa!!