Pengikut

04 Julai 2015

[ STICKY POST] JOM EXCHANGE LINK TOGETHER- GETHER :)


Hello hye! assalamualaikum, 
tq singgah blog yang ala-ala ni...saya cuba nak aktifkn blog saya
apa kata kita tukar2 link blog... hehe ape kata? ape kata
feel free to drop ur link dekat comment bawah tu ye... 
saya follow balik..


THANK YOU SO MUCH!!! MUAAXXX!!!

Akhirnya siap jugak gambar kawen aku!!




Assalamualaikum. Salam ramadhan almubarak..

Dah tujuh bulan kawen akhirnya siap jugak album dgn video kawen aku huhu.. Mmg kena kejar gile2 huhu kalau tak sampai skrg belum tentu dapat. Walaupun aku push diorang suruh siapkan, nasib diorang masih jaga kualiti.. Gambar cantik video pun cantik.. Mmg puas hati walaupun lambat hehe.. Aku risau je aku dok push2 sekali dia balas dendam dia buat gambar aku ala kadar je huhu .. Tapi hasil dia nasib x mengecewakan.. Sesungguhnya aku sangat merekomen kawan2 kat luar sana utk amek photographer ni utk majlis korang. Harga pun berbaloi.. 





Ni aku nak rekemenkan kat korang ye 

Baju outdoor : adamdanhawabridal - area ampang dekat ampang waterfront (fb&ig) 

Photografer & video : Ltcpictures (facebook&ig) 

Mekap nikah & sanding : rajafeenamakeup artist (fb & ig) 

Mekap outdoor : makeupbyfameeradzi (ig) 

Jgn takut jgn risau semua yg aku rekomen ni terbaaaikkk

Tq .. Tq so mucchhh .. U all really made my day !!!