Pengikut

23 Jun 2015

Menghidupkan kembali kegemilangan kad raya


Assalamualaikum.. Salam 7 ramadhan utk semua.. Hehhee.. Selamat berpuasa ye.. Saje nak flashback memori korang semua, masa sebelum wujudnya zaman it media sosial n what apps ni kad raya lah cara kita ucapkan selamat hari raya pada sahabat handai.. Ingat dulu aku lawan ngan kakak aku siapa yg paling banyak dapat kad raya.. Dah tentu le aku kalah sebab aku tak glamor macam kakak aku.. Kitorang siap tunggu posmen lagi.. Kalau posmen lalu je lahai kecewa nyer rasa hahaha.. Dah dapat kad raya pastu siap gantung lagi kat dinding.. Hehe kenangan semua.. Budak skrg ni ada tak buat mcm tu...

Jadi....

Utk tahun ni hehehe aku dah nekad taknak wish kawan2 ikut hp.. Aku nak hantar kad raya kat semua org termasuklah dekat makcik n mak mertua .. Hihi 

Langkah pertama - beli la kad raya 
Kedua- kumpul alamat sebanyak mana yang blh..
Ketiga - isi dalam kad raya wish jela takan nak cerita panjang2 kan.. Oo yess pantun jgn lupa.. Hehehe
Keempat - pos laa haha
Kelima - tunggu respon dari kawan2 .. Errr krik krikk hahaha diorang rajin macam aku ke hahaha

Kebanyakkan dari kawan2 bila aku cakap nak alamat utk pos kad raya semua eksited n tak sabar nak dapat kad raya... Nampak tak sebenarnya semua org tindu nak dapat kad raya.. Eksited nak tunggu posmen ... Tapi tulah.. Apa nak buat banyak halangan dan kekangan..

Stok kad raya 


Sori malas nak tulis hahaha tapi aku ikhlas ni seriusssss!!!!


Sudah baca tolong gantung yeeee!! Snap picture sebagai bukti hahaha
Haha semoga dengan kehadiran kad ini akan kembalikan nostalgia kita dulu kala..

Semangat aku taun ni hahaha  
 


03 Jun 2015

Honeymoon kali kedua di chiangmaii!!


Assalamualaikum hehehe baru ni aku pegi honeymoon tapi bukan berdua ramai sebab ikut asben punya company trip.. Emm memang betul la org kata sekali kita merantau sendiri bila gi ngan agen ni tak berapa syok huhu syok lagi jalan sendiri... Hurmm tapi takpe atleast dapat jalan jugak hehe kira thailand ni negara kedua aku pegi lepas korea hehehe 







Hehe sekian terima kasih hehehehee muahciked!!