Pengikut

13 November 2014

Persiapan kahwin Part 3 - Kira Duit

tik tok... tik tok.. hohoho nampak tak aku tengah menghitung hari. heehe sebelum mula berbicara eloklah diberi salam... ASSALAMUALAIKUM...

Aku ada masa lagi 2 bulan...macam mana ye preparation setakat hari ni? heheh lama kan tak update hik..hik!! maapkan saya... setakat hari ni -

Dokumen-dokumen : setel! hahaha yahooo ni yang penting.. hari ni tinggal nak submit dekat JAID je..

Kad kahwin : setel jugak.. aku design sendiri.. hantar print je... skrg tgh tunggu diorang akan pos laju.. kos RM205 termasuk pos.. kalau ikut harga asal RM 185

butik pengantin : payment kedua aku da bayar RM 1000... total setakat hari ni yang da bayar : RM 1500.. balance 2400...kena langsai sebulan sebelum kahwin .. means bulan 12 le huhuhu

gambar + video : pun da bayar second payment RM 1000.. total dah bayar RM2000 .. balance jadi 1450

inai : dah tempah inai dengan leahenna_artist... dah bayar deposit RM 50.. balance bayar masa hari jadi nanti.. aku saje je gedik2 nak inai ukir2 hahaha tgk macam cantik je... inai ni belah perempuan je.. lelaki taknak pakai ..

barang2 kahwin lain : kotak bunga telur, bunga pahar, telur, gift utk budak2, semua setel! yg ni tak ingat dah belanja berapa.. bunga hantaran beli sikit je.. recyle bunga masa tunang n bunga masa kakak aku kawen hahahaha jimat kan..kan..kan..

baju bertandang : Sponsor oleh kakak ipar.. hehehe aku x mintak dia yg nak bg.. hihihi.... dia dulu ada butik.. so yg ni x perlu la risau kan.

dewan + makan : mak abah uruskan.. dewan pun aku dah tgk .. panjang... memang puas hati la kalau buat sword bearel.. hehehe

Sworrd bearel + beg pipe : dah deal... kena konfem kan lagi sekali la..

PA System..: emm cane eh.. pa system dah ada tapi org nak jaga tu takde... huhuhu ada yg kata suruh amek org dengan pa system sekali.. huhu MC aku pakai kawan2.. sebab takut ada dato2 yang dtg.. nanti diorang x kenal..

tu jela setakat hari ni.. skrg kumpul duit utk bayar je.. huhuhu sesaaakkk nafasss!!

Tiada ulasan: