Pengikut

26 November 2014

PERSEDIAAN KAHWIN PART 5 - baju bertandang sponsor .. retis sangat!

Assalamualaikum selamat pagi.. huhuhu... sambil - sambil menghitung hari sambil2 tu jugak resah selagi tak setel.. serabut perut kata ko... sabtu lepas aku ke rumah bakal kakak ipar aku... kan dia nak sponsor utk belah sana.. hihihi pelamin, baju semua lah! dia ni dulu kerja butik ngan kakak dia, so dia da pandai buat bisnes sendiri la... tapi takde kedai start dari rumah.. baguskan.. rasa macam nak jadi sleeping partner pulak hihihi...

sambung.. ok! sampai je kat rumah dia, kitorang makan dulu, pastu pegi la fitting baju.. macam biasa.. tak tekejut pun baju aku tak muat.. okbai! try yg tu tak muat try yang ni tak muat... aisshhh sabo jelaa!!! last2 kakak tu kata dia buat baju baru je kat aku... huahahahahha!!! dapat la baju sanding baru.. kaler kuning... hihihi cantik jugak warna tu... orang nak sponsor takleh komen banyak nanti designer marah masuk instagram pulak! kuang..kuang..kuang.. dapatlah fefeling artis sket! hahahaha... mati la nak!! sponsor top to toe... :P

sekian saje cerita riak dari saya.. ngeh..ngeh..ngeh!!

Tiada ulasan: