Pengikut

13 Julai 2014

SATIN SKINZ - PROMO PERCUMA TAK MINTAK BAYAR

Haluu assalamualaikum.. hehehe lama pulak aku tak tulis blog.. hangat2 chicken shit pulak terasa hehehe... apsal pulak linda buat cerita pasal satin skinz ni.. jadi dealer ke?? hek..hek.. taklah saje je sebab aku rasa produk ni bagus so nak share le.. hehehehe


aku sebenarnya memang tengah nak mencari satu produk untuk kulit.. bukanlah kata nak putihkan kulit cuma taknak kulit kering je.. lagi2 tangan huhuhu.. nak dijadikan citer, masa tunang ari tu ntah cemane tengah dok belek2 tangan lahaii.. awat sadis sangat tangan aku huhuhu.. hitam satu, kering pulak.. penatlah utk hari tu pikiaq cemane nak bagi tgn ni nampak cantik sikit.. malu dalam gambar nanti muka putih tangan hitam.. tapi apakan daya.. huhuhu.. terpaksa aku tunang dengan tciri2 tangan di atas.. hehehe pasrah je..bukan ape masalahnya tangan tunang aku lagi putih tu yg payah tu.. huhuhu

So, sekarang sambil2 mengcountdown hari ni hehehe carik2lah aku ape supplement yang bagus.. tgh dok search FB , internet ni nampak lah satin skinz.. baca sikit2 testimoni tanpa berlengah aku pun terus order.. kenapa aku boleh terorder sebab dia ada kelulusan KKM .. tu yang penting.. lepas mintak pendapat kawan2 jugak , kawan aku kata cubalah dulu.. urmm yelah tak cuba mana nak tau.. hehe aku pun takde masalah alergik ubat.. jadiknya mmg rembat lah

Hari ni hari ke-5 aku makan satin skinz, hari ke tiga kakak aku tegur dia kata makan apa kulit macam cerah hahaha memula taknak la kongsi hahahha nanti dia cantik dari aku! wahahahaha.. takdelah.. aku cakapla makan satin skinz tu... hehehe.. aku tak rasa pulak aku macam putih cuma rasa kulit tak kering je dengan parut jerawat kecik2 tu  hilang.. lagi satu black head dekat hidung pun takde..

sebelum aku makan tu memang la aku ada amek gambar sebelum selepas.. hehe hari ni sajela nak try gedik2 amek gambar selepas 5 hari .. jeng..jeng..jeng..
yang atas sebelum.. yang bawah tu selepas
haaa nampak2 so takyah la aku post muka kan.. tangan pun korang dah nampak hehehe... serius gambar ni tak edit .. tempat sama, cahaya sama, waktu je lain.. so nikah ni harap2 tanganku lebih segar dari semasa tunang hehehe... 

kawan2 yang nak beli tu bolehla cari dekat FB satinskinz.. komfem tak menyesal.. hehehe.. nanti aku try tgk lagi sebulan ye..

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

assalammualaikum...
hai sis boleh sms saya...satin skinz promosi september rm120 termasuk pos !!

Tanpa Nama berkata...

assalammualaikum...satin skinz promosi september rm120 termasuk pos...boleh visit fb ; mia izzati beauty sms ; 0195742803

Tanpa Nama berkata...

Skarang still makan ker?elok tak?