Pengikut

26 Disember 2013

tambah umur.. BMW 3 Series


 
 
 
Assalamualaikum n helo!! hehehee...tahun 2013 dah sampai ke penghujungnya... hehehe macam mana azam2 korang tahun ni dah terlaksana ke. hahaha aku punyer azam sbhgian nya berjalan dengan lancar.. banyak kenangan tahun 2013.... dari segi kerja, sosial life, kewangan, jasmani, rohani semua berjalan lancar. tahun ni jugaklah akhirnya aku berjaya join kelab MYVI.. hahhaha.. dah lama nak join diorang akhirnya aku jadi jugak family myvi.. event nak kata banyak join tak jugak... huhuhu... ada la sikit2... hihihi taktau la diorang bengang ke tidak.. tapi aku suka je antara aktiviti yang best la..
 
tahun ni jugak aku join marathon 15km hahahha gilooo.. tapi sekali tu je ingat nak join banyak2 tapi tulah mental aku tak kuat rupanya... huhuhu so marathon2 yang aku dah daftar tu terpaksa aku burn macam tu je..
 
tahun 2013 jugak macam2 penyakit datang singgah kat badan... apa org kata house warming?? hahah lebih kurang la kan. Pinggang sakit 2 minggu takleh bangun n semua aktiviti sukan kena stop. pastu operation dekat tangan 31.8.2013 n sampai sekarang sakit operation tu rasa lagi.. parut kenangan 2013 kata kau...
 
Tahun 2014 tak berapa hari lagi terpaksa lah terima hakikat yang taun depan umur aku dah 30 (taktau nak gambarkan perasaan cemane.. happy? sedih?) haish macam tak sangka... so awal2 tahun ni plan nak gi melancong dulu hehehe.... tak sabaq! tak sabaq! lagi berapa hari je lagi... :) tahun 2014 ni azam aku ialah : jeng..jeng..jeng
 
 
1) SOLAT x mo tinggal2.. takmo lubang2... huhuhu
 
2) kurangkan hutang.... uruskan belanja dengan jayanya...
 
3) buat simpanan.. err rumah dulu ke kawin dulu??? huhuhu
 
4) LULUS EXAM! nak confirm cepat ni.. haiyoooo
 
5) senaman + diet = konsisten please!!!!
 
6) melancong.. lagi!! hahahaha bajet bawah 2000 hihihihi
 
7) tambah duit utk mak dgn abah .. up sikit!
 
8) Jimat2 kurangkan penggunaan kad plastik yg blh menjerumus ke arah keberhutangan .. hahha
 
9) nak rajin basuh kereta... hahahhah siannn kereta aku
 
10) KAHWIN
 
sebab ape kawen letak last eh.. hahahha sebab org kata kawen takleh letak target... dalam hati memang dah ada org cewah! harap2 jodoh berpanjangan la kan... insya allah... jodoh pertemuan kan ditangan tuhan... :">
 
selamat tahun baru korang!!! luv u!!
 
p/s : tambah satu lagi = nak rajin update blog atleast 1 bulan satu hahaha