Pengikut

03 November 2013

jom buat komik sendiri!!!

hai semua! hehehe.. aku punyer hai macam ada org baca je... hahahaha!!

sedar ke tak sedar ke buat2 tak sedar ke kalau korang perasan atas kecanggihan teknologi sekarang nak buat katun takyah susah2 pakai kertas ke hape.. guna HP je .. aish canggih nau2!! ini untuk telefon yg ada android la kecuali kalau korang dah upgrade 3310 jadi android.. :P maapkan sayeee... hehehehe.. dua minggu belakang ni aku nampak family FB aku kan main download katun tapi mewakili diorang dgn jalan ceritanya adalah apa yg sedang berlaku.. macam best jeee..macam best je.... heheheehe agak kelakar dan seronok pulak... hehehe agak2 kalau malas nak taip download je ... huhuhu best2...

untuk taknak org kata aku baby 80's yang tak ikut peredaran zaman hahahha... jadinye aku pun menggodek2 la playstore dan jumpa lah apps yang tengah in sekarang sekrang ini.... Nama dia Bitstrips .. dalam tu kita boleh create watak kita (avatar).. muka .. hidung.. rambut, telinga ... garis2 kedutan.. lagi boleh pulak ada watak pembantu yakni kengkawan kita bagi sedapkan jalan cerita... n boleh jugak create greetings card... haaaa pada aku ni antara apps yang agak cool la jugak untuk guna waktu sekrang ni.. hehehehe.. boleh buat dialog2 lagi ... best ke idak???



 
* Dunia Makin Canggih kan...