Pengikut

12 Julai 2013

x menyesal kalau LIKE!!!



halooo.. hahaha walaupun aku tau takde org baca blog aku tapi aku nak post jugak!! ahh tak kira!!!hahaha yelah sebagai blogger n org yang ada blog, tak salah kan kalau nak hapdet cerita sendiri walaupun syok sendiri!! hahhaha... masa aku gi gym selasa (sebelum puasa) gym aku ni memang tgh buat pertandingan most gorgeous.. ceehh mula2 aku nengok2 je.. sat gi aku nyer PT suruh masuk hahahah.. malu la i (memula kata ko) aku cakap boleh tapi kena tangkap gambar tiga orang... fotografer tu kata okeh pastu tetibe lak kena amik sorang.. hahaha aku ni kalau semula jadi ada bakat jadi model takpe!! masalah aku ni malu-malu miaw!!! gitu!

maka masuklah gambar seperti dibawah ni dalam fb gorgeous fitness nih.. aku tag diri sendiri tapi makin lama makin ramai yg komen .. kengkawan la... atas semangat diorang tu kawan2 aku ni dia share gambar tu suruh member2 diorang tag!! hahaha terharu siot... jadi pagi tadi lepas sahur aku fikir kenapa aku tak buat sendiri kawan2 pulak yang susah payah tolong kann... jadi.... korang yang terbaca blog aku ni sila lah like link kat bawah tu ...... 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=535599199841015&set=a.524463614287907.1073741828.179872825413656&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged

sila like sampai lebam!! sampai 31 julai tarikh tutup  diaa


ala takyah nyesal la setakat kalau like gambar..hahahaa takde benda pun.. kalau ada pun aku menang jelah!! hahahahahaha byee muahhhh <3 b="">

05 Julai 2013

oii .. kau main2kan aku eh????

hah.. nampak nak carik gaduh... aku tak paham la asalla berat aku ni tetiba pulak naik .. dah 73kg kot!!! siot betul laaaa.... tetiba tau.... naik banyak pulak tu mendadak camtu sekali.. hadoiiiii....macam mana nak sampai target ni .. silap2 boleh naik 80 kg balik... aaaaa tak mo laaaaa....susahlal berat mcam yo-yo ni..adoiiiiii!!!!selalu kalau aku timbang pagi berat mesti turun.. ni timbang pagi berat naik... esok pagi naik lagi.. apakah?? yang aku perasan kalau berat aku naik tulang selangka (yang kat bahu) tu ilang! dah gemuk la tu maknanya....

susah aku nak timbang sebab gym aku yang baru ni macam jahanam!!!! timbang pun takde!!! bunguk betul... memang aku register balik la fitness first ni nanti huh!! macam jamban laaaaa!!!! sakit pulak ati kitew......

04 Julai 2013

FLAWLESS SANGAT!!! [kata ko]

salam jumaat!!! hehehehe sejak dua menjak ni makin ramai pulak org yang jual ubat2an utk puith kan kulit.. pengaruh artis la nih!! ceeehh..salahkan artis la pulak... sebenarnya aku pun terpengaruh jugak.. nak kulit macam fazura katanyee.... hahahaha... ambekk fazura terus.. xmo kalah ni. tapi la kan sejujurnya berapa ramai yang betul2 jadi?? huhuhu kompis jugak aku nih.. sebab skarang ni kan dah banyak teknologi kan... setakat nak bagi nampak kulit gebu gebas dalam gambar tu hah! ko guna nye camera 360 .. kannn.. terus nampak flawless gitu.. kalah kak ton! hahahaha.....

aku ada dua situasi.. sorang kawan ni memang kulit cantik, halus.. so bila dia makan produk ***** ni jadiknya aku memang tak caya sebab aku tau kulit dia memang dah cantik... kawan yang lagi sorang ni pulak   kullit memang ala getah sekerap (sowiiii) tapi dalam gambar memang meletuplah!sebijik sejebon jerawat pun takde... tapi bila reality... urmm kak ton pun nanges!! cane nak caye nih?? hahahha!!

kesimpulan aku MEMANG TAK DAPAT LA KULIT FAZURA... Punah harapan!!! (T_T)