Pengikut

27 Januari 2013

mengharap sinar pada tahun 2013

rasa macam dah terlambat nak buat wish tahun baru kan... hehehehe... tahun 2012 dah berlalu memang sangat tinggalkan macam2 kenangan dekat aku... kadang2 betullah org kata pengalaman mengajar kita utk memahami lebih banyak erti kehidupan, pahit jerih, suka dan duka. antara kenangan yang aku tak boleh lupa

- aku baru lepas habis training dan tempat aku post memang tempat yg tak disangka. hehehehe...
- aku sangat stress sebab tak boleh corp dengan kerja .. tapi sekarang aku dah ok. yelah mengaku aku memang slow learner... sekurangnya aku sedar kelemahan aku ok....
- yang ni paling best .... bila aku dapat kekalkan berat aku ke angka sama macam masa aku kat PULAPOL... hahahha then tak payah fikir nak buat uniform lagi....
- thanks utk bos aku .. sebenarnya dalam aku stress ngan cara kerja dia, secara tak langsung dia dah ajar aku banyak benda.. antaranya masa.... hhehehehe.. TQ bos... mana tau satu hari nanti saya jadi pengarah, saya akan ambik bos jadik idola saya.
- sedikit sebanyak aku dah faham budaya kerja organisasi aku.. hahahhahaha.... macam-macam adaaaaaa... emmmm... doa dalam harapan supaya sesuatu akan berlaku dan ada perubahan besar yang semestinya akan mengubah semua persepsi orang.. hehehe..

so, tahun 2013 ni aku memang harapkan sesuatu yg positif berlaku dalam hidup dan kerjaya aku... emmm perjalanan dah bermula sekarang time nak kukuhkan hehehehe... YANG PENTING misi nak dapatkan berat ideal tak kan berubah.... tapi aku rasa bulan JANUARI berat aku dah diganggu gugat... huhuhuhu JHATTTTTT sape yang dengki tu!!!

terasa sangat bergaya .. AUWWW

bila ntah aku kena buat sword bearel.. ini yang betul punye penuh istiadat bukan macam retis tu. huhuhu.... first time buat aku sangat nervous.. tapi aku rasa sangat bergayeeee hehehehe...

mcam best tak...??? hehehehe

lepas dari hari tu aku dah buat sword bearel kalil ke tiga termasuk minggu ni.. hahahha dh biasa tak nervous dah.. hihi

24 Januari 2013

hari yang gelap kini sudah terang

hahaha inilah maksud yang kat atas tu... hehehee... beza tak... yang baju kuning setahun sebelum.. yang kanan tu setahun selepas... :P inilah hasil .. tak sangka sehitam ni .. ingat htam ala2 beyonce je rupanya hitam naomi campbell.. hahaha.. semua org tanye aku .. ape aku makan.. emm ape ehh.. mcam2... aku pakai safi rania, aku makan collagen, aku makan vitamin c... tapi bukan konsisten pun yang palling konsisten pun safi rania la kot..

alamak tapi jangan tertipu.. cahaya tu memainkan peranan... hahahahaha... so pesanan ku kepda mereka yang akan masuk training 28hb ni kalau takut kulit gelap, kulit gelupas, kuku kaki cabut padamkan jelah niat tu.. kerja je tempat lama korang... mental tak kuat takyah masuk... sebab bila dah keluar emmm tau la kau...