Pengikut

16 Oktober 2013

cerita lama... selesai juga...

haloo... hehe lama tak update kan... tetibe bukak ada org komen kat cerita "Cinta Kerana Allah" hihihi... tq la baca.... :) dalam bulan 9 tetibe ada member masa belajar mesej tanye "linda ke? ni wani UUM, " waaahhh excited sebab da lost contact tetiba taktau celah mana dia dapat no fon aku.. niat dia nak ajak masuk group whatapps UUM .. kirenye geng masa belajar la termasuklah kawan2 yang kami gaduh... asalnya geng...ntah pasal ape ntah tetiba gaduh.. memula semua macam errrr... awkward... huhuhu.. krik.. krik... ntah macam mana terbukak cerita lama .. isu2 kenapa kita bergaduh.. emm sedihnye bila ingat cerita dulu2 sampai aku fobia nak ada kawan yang rapat macam masa UUM.. huhuhu... terjadila seisi meminta maaf sambil bergenang ayak mata (walaupun tak nampak).. perasaan serba salah tu tetap ada..

Padan lah orang kata selagi kita x maafkan org, kita takkan senang.... urm pengajaran sangat :') lepas sesi mintak maaf, sambil mengimbau kenangan lama2 (sangat touching!) barulah hati rasa lega.... macam lepas satu beban.... sekarang kami dah berkawan balik... dulu geng 7 orang, tinggal 4 last sekali tinggal 2... seksa jiwa raga.. orang lain zaman Universiti zaman kebahagiaan n kegemilangan bersama rakan2.. tapi kitorang bahagia jugakkklaaaahh~~~~ walaupun... hihihi harap2 relationship yang dah bersambung ni akan lebih kukuh dan berpanjangan... LUV KORANGG!!! (gambar takleh upload sebab dulu tak pakai tudung.. :)

Tiada ulasan: