Pengikut

03 September 2013

kota riang ria.. terlebih riang buruk padahnya..





awal2 gambar dah menyampah... 

hahahaha sian lama nak update tak dapat update huh!!! serious.. aku sebenarnya jarang bercuti dengan kawan2 hahahahhaha... so ni nak kira kalil yg kedua kot bercuti dengan kawan2.. asal planning nak pegi dalam 6 orang last2 tinggal dua je .. tu pun dia macam dah taknak pegi.. huhuhu ssebab boleh nak pegi sebab aku dah bayar duit hotel ngan tambang.. ala diorang taknak pegi pun takpe cuti dah amek aku heret je la mak ngan ayah aku pegi... ape susah! 

kitorang bermalam sehari je ... masa datang tu main puas2... hehe tapi yg tak syoknye mlm tu kawan aku tido awal pulak... huhuhuhu tak suke... membazir jeeee... dah la nak keluar sekali sekala je dah keluar dok bilik je huhuhuhu... sepanjang satu hari tu mcm biasa semua benda main tapi... haaa TAPI spaceshot aku tak naik... sbb tak berani.. nak main ni kn dtg gile aku baru boleh main.. kejap nak kejap taknak memang taklaaahhhh huhuhuhu...  

bergambar memang perkara wajib hahahhahha... tapi hahahaaha tulah org tua2 kata jangan happy sangat.. hahaha aku tak takut punn (ceeeh) tapi kawan aku buat aku takut.. geram betul.. masuk post gambar kat bawah ni boleh pulak dia... diaaaa.... emmm tgk sendiri lah... sampai sekrang aku tak dapat info yang bas merah ni org boleh naik ke tak.. hahahha pandai2 la korang tilik .. tak mo citer.. kbai.. 

NEXT......

lepas abes je jalan2 kat luar kitorang singgah indoor pulak.. hehehehe yess tempat yang paling aku nak masuk dalam indoor ni rumah salji dengan ape eh... yg org buat skydiving tu.. tapi skydiving tu mahal masuk rumah salji jeee... kata nak gi korea ... kui..kui..kui.. praktis lah dulu hahahha... tapi memang aku takleh tahan suhu -5celcius... walaupun dah dibagi baju sejuk sarung tangan dengan kasut... nampaknya haba dalam badan tak cukup nak memanaskan badan... sampai nak senyum pun jadik keras.. gileeee... takleh nak senyum langsung... so... lepas ni kalau pegi korea tau lah aku berapa banyak lapis baju aku nak kena pakai huhuhuhu... 
depan italian pizza hehehe
nampak tak kami happy walaupun berdua... :P
bab posing memang juara hahahahhahaa!!! tak boleh blah... ~_~
 kebetulan pegi time gaji memang seronok gile tak sedar tau2 duit habeh.. hampeh! elok je kitorang pergi dengar kata outdoor genting tutup hehehe nak renovate nak buat ala2 USS katanya.. baguslahh tapi lagi mahallah nak masuk theme park ni .. mmg aku dah lm tak gi genting.. last pegi masa form 6 hahaaa bile dtg tu tgk mcm byk gile berubah... huhuhu yg paling best dah banyak gerai dekat luar.. sebijik mcm main game roller coaster huhuhuhu...

n satu lagi aku mmg tak berani bawak kereta klu gi genting so bas lah yg aku naik.. nasib baik pemandu bas tu berhemah... huhuhuhu... tak sawan... selamatlah perjalanan kitorang... alhamdulillah.... tapi tulah baru ni aada pulak kes bas terbalik kat genting huhuhu cuak jugak... urmm apa pun Allah s.w.t lebih mengetahui setiap apa yg berlaku... huhuhu...

last word: nak happy boleh jgn lebih2 huhuhu beringat sikit! (ingtan utk diri sendiri lepas apa yang jadi) kbai

lynd23.blogspot.com
happy korangkan!



Tiada ulasan: