Pengikut

31 Ogos 2013

merdeka ku di sini

Hahah berjaya jugak update ikut fon... :p

Assalamualaikum.. merdeka taun ni aku sambut dekat hospital.. hehhehe ala taun2 sebelum ni pun aku sambut kat rumah je ngan famliy hahaha takde effect pun. Cuma takleb makan domino's je dgn tgk bungaapi ..

Aku baru balik melaka .. happy2 kursus sana pastu balik melaka siap2 packing barang utk check in hospital ampang pulak.. hehhehe experience kot :p..  aku baru je selesai operate.. emm masuk OT PUKUL 1000 PAGI selesai pukul 1ptg.. seronok jugak bius pengsan tau2 dah diaphehe... tapi yang peritnye tekak dengan kepala pusing2.. makan pin nak muntah... so jln penyelesaian nya tido la.. hehehhe.. dr tak bgtau lagi nlh balik bila.. maybe esok kot.. insya allah...

Thanks utk kawan2 yg dtg ziarah (kak zura n bobby) .. memangla operation ni minor at least bila ada kawan2 dtg hilang la rasa bosan. Emm...

gambar takleh upload.. so salam merdeka dari linda di hospital ampang hehhehehe

Tiada ulasan: