Pengikut

18 September 2012

2 dalam 1

Hye selamat pagi dan assalamualaikum.. hari ni tetiba aku ada mood nak update blog sebabnye bos aku takde hihihihi.. so dapatlah ruang sikit kan .. kalau bos ada memang takde lah nak update nyer… permulaan cerita aku nak cerita keadaan aku sekarang.. hehehe aku dah masuk kerja dah dekat 9 bulan tapi aku selalu guna reason "saya budak baru" sampai lah satu hari bos aku tegur dia kata jgn cakap budak baru, sampai bila nak jadi budak baru.. emm betul jugak. Pernah jugak aku rasa saat2 ditikam belakang dengan staff kat sini.. huhuhu sedih siott!! Kecewa sangat!.. kecewa sebab kenapa diorang tak tegur depan2.. emm ala aku bukan tak pernah kena tegur dengan bos! Masa kat opis lama tu selalu jeee.. kan kak ct kan! Tapi dulu aku tak ambik port sebab aku bukan permananent sekarang aku amik port sebab aku permanent.. boleh tak gitu?? Hahak!! Tapi bila dah luahkan kat kawan2 baru aku lega n aku try ambik ke arah positif.. hehehe thanks kawan2..

Lagi satu pasal lelaki.. hahahah lelaki lagi bosan laaahh!! Sekarang ni ramai dok tanye aku kawan dengan sape.. kawan dengan sape.. jujurnya aku kawan dengan semua orang.. hahaha boleh tak gitu?? :P tapi nak bercinta tu rasa dah malas dah kenape eeehhh?? Isshhhh… tak tau la jenuh pikir. Sepupu aku tanye aku kata aku dah bosan hahaha!!! Sebab kalau bercinta banyak sangat permintaan, kehendak n pengorbanan.. pengorbanan tu bukan yg kotor eh maksudnye masa dengan duit hahahah!!! Dah rasa tak best dah! Huhuhu bencilaaahh kenape kena ada rasa mcm ni.. huhu memang tak kawen la aku Nampak gayenye.. huhuhu sebab aku rasa org bercinta ni samaaa je step dia.. huhuhu.. ataupun aku tak jumpa org yg aku suka?? Betul tak? Betul tak? Sebab selalu yang datang bukan pilihan aku.. alamak cane nih… isshh susahnye.. bercinta pun susah tak bercinta pun susah.. emmm.. menyampah.. menyampah!! Yelah aku ni sibuk sangat suruh org yg carikan dah tentulah bukan kena dengan pilihan aku kan.. haha bongok je!

*dah tua2 ni takyah nak becinte sangatlahh!!*