Pengikut

26 Ogos 2012

betul ke?

mood pagi2 nak taip... hehehe moning semua.. emm aku dengan baik hatinya nak mengingatkan kepada teman2 dan adik2 yang baru nak bercinta atau tgh bercinta sekarang ni. sebelum korang bercinta fahamkah korang erti cinta tu.. kalau x faham x payah la nak bercinta... huhuhu kalau korang faham bercinta tu maksud dia berkongsi nafsu semata2 memang korang silap besar lah... jgnlah korang sengaja nak bercinta semata2 nak berkongsi nafsu.. aku tak fahamlah.. kenape ye sekarang maksud bercinta tu ke arah tu.. memang pelik.. aku lagi suke kalau maksud bercinta dari perspektif aku sendiri; bukan kat situ je perginya..

tetapkanlah pendirian korang kalau bercinta.. kalau itu kate korang itulah.. jangan dibalik2kan dengan pujuk rayu atau dengan kata2 yg korng ni skema sangat sebab tak bercinta mcm org zaman sekarang.. tak berbaloi pun kalau bercinta asik berlandaskan nafsu semata. n aku memang tak setuju pada aku kalau org bercinta sebab nafsu memang tak lama lah...

sekarang pun aku tak kisah kalau aku takde bf sebab aku bukan bercinta untuk puaskan nafsu... aku mencari lelaki yang boleh dibuat suami. SEKIAN..

10 Ogos 2012

Salam Ramadhan dan Syawal (nextweek)

hye ... Assalamualaikum.. dah tak berapa hari lagi nak raya kan.. hahha baru nak wish selamat berpuasa.. emm takpe sempat lagi.. next dah raya so aku wish sekali la Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri.. hehehehe.. Untuk Kawan2 yang tak dapat beraya dengan family tu takpelahh... kita kan memang dah ditrain supaya sentiasa bersedia dalam keadaan2 yang mcm ni.. hehehehe... aku mestilah cuti kann.. kalau tak sia2 je lah aku kerja pejabat wakakakaka... so sebelum aku tak dapat cuti, adalah lebih baik aku bercuti puas2 hehehe... masa2 akan datang tak tau lagi...

emm sebanaunya aku ni taknak merungut pasal kerja... sebab aku tau bila aku dah start merungut, emmm dah mulalah aura negatif tu berputar2 kat dalam kepala ni... huhuhuh.... so utk mengelakkan benda tu jadik ... aku cuba menenangkan fikiran... hehehehe.. pada awalnya memang stress... dengan bos yang pressure pastu sekali bg 2-3 task.. huhuu.. sabo jelaaa.... bila aku dah dapat siapkan semuanya aku dah mula rasa lega... harap2 isnin sebelum raya ni dapatlah aku menghilangkan stress dan tak rasa stress kat tempat kerja.. uhuhuhu... itu sahaja.. aku memang nak pergi jauh dengan kerja aku sekarang ni.. dapat 'crown' pun takpeeeee... hihihiihihi... so , pandai2 lah handle emosi tu sendiri.. emm.. okey selamat hari raya! Luv ya!!!

p/s : baju raya tak beli lagi!LOL