Pengikut

31 Mei 2012

dah pandai dahhhh

hoho sekarang aku dh pandai dah masak healthy food.. sekarang ni gi kerja pun aku bawak bekal... salah satu reason dah tentulah nak dapatkan makanan terbaik... reason lain sebab takde kawan nak ajak turun makan hehehe...... ini makanan aku untuk 2 hari nihh...

spageti olio.. dinner malam nih!!!

sandwich telur dengan chicken slice.. telur tu jadi.. huhuhu.. nasib baik rasa ok! hehehe

saya ialah pembuli!!! hahahaha

si pembuli...

mangsa.... >:D hahaha

proses mendera sedang berlaku!! ngeh..ngeh..ngeh..

dalam hati dia * lu jaga aaaa*



selesai di dera... hahaha pengsannn sudahh!!

si pembuli yang telah berpuas hati!! hahahaha!!!!








29 Mei 2012

Tau ke aku ikhlas ke tak??

Haiyooo sakit ati betul la…. Mintak maaf la .. kau memang kawan aku tapi tadi kau dah buat aku sentap.. tengok sampai sekarang aku dok terpikir2 apsal kau tulis camtu.. hish sakit ati betul la aku..…. Apa yang kau nak cakap sebenarnya?? Kau nak cakap yang kerja gomen ni semua sama ? suka mengelat.. suke FB time kerja? Camtu?? HELLOOO sedareeeeee…. Kau faham tak makna berehat sebentar bersama kit-kat?? Kau paham tak kenape iklan tu dia buat?? Yelah org sekarang selalu je Nampak salah kerja org gomen… mcm la org kerja swasta tak pernah rehat2.. tapapentah… mcm la org swasta tak pernah post comment kat FB gune phone masa ofis hour… kannnn….. heeeeeyyyyy…. Sabar jelah aku… kalau post something kat wall time ofis hour kire aku tak ikhlas laaa… camtu? Issshhhh … kite dah kerja laaaa…. Lagipun ikut suka aku la nak main FB gune phone aku yang susah hati sangat kenape ntah.. aku tak gune pun computer ofis aku nak main FB …..


 

POYOLAAHHHHHH

28 Mei 2012

post via phone

haha dunia semakin canggih sekarang.. hari tu baru je belajar update blog guner word.. ni update gune phone pulak... huh.. sabo je laaa.... minggu lepas seminvhu aku tak wkrkout.. makannnnn je .. pastu pulak kursus seminggu memanv tak menyempatla... dalam seminggu tu memang aku risau gile berape la berat aku ni... huuhu... semalam aku pun timbanggh... jeng..jeng.. jeng.. berat aku naik .4kg jeeee hehehe alhamdulillah boleh cover balik... sebab naik pun x byk kann... hehehe.lega rasa... sekarang aku masih lagi berdiet.. hehehehe...

14 Mei 2012

MESTI DAPAT!!!

HAHAHA!!! Setelah semalam aku pening2 dengan kira DCR tu kan… hehehe akhirnya paham jugak!!!! :P *ye, aku memang lembab math.. SO WHAT?* oke hari ni meh aku citer pulak ape yang aku dapat dalam blog sususejat.com nih.. tadi aku review balik pasal kalori so aku jumpa sumthing yg interesting jugaklah!!!! Hehehehe… korang semua taukan nak kira BMI .. oke BMI aku 25.. tau aku gemuk!!! Huhuhuhu… so aku target nak dapatkan BMI 23.. jadik BMI 23 tukan agak2 berapa berat aku?? Meh aku ajo korang pulak.. hehehe cara kira dia mcm ni!

  1. 23(target BMI) x (1.69cm)^2

= 23 x 2.8561

= 65 kg…. haaa kalau berat aku turun 65 kg, inilah BMI aku.. kira BMI Normal la kan!

  1. Jadik berapa banyak Kilo yang aku nak kena nyahkan dari berat asal tadik…

= 72.1 – 65kg = 7.09kg ~ 7 kg laaa.. lum sum hehehe..

Sekarang ni berapa lama pulak aku target nak dapatkan berat tu dengan cara yang sihat.. ??

  1. Semalam aku dah citer kan aku kena burnkan kalori 550 untuk eksasais…

7kg (7700/550(kalori yg nak dinyahkan) + 1

7kg x 14 +1

99 hari = 3 bulan 3 hari… haaa inilah sepatutnya… kalau hari2 aku buang 550 dari DCR aku.. dengan KONSISTEN… insyaallah dalam masa 3 bulan 3 hari berat aku akan turun dalam 7 kilo!!! Waaaaahhhh menarikk kaaaaannnn…. Sama jugak kalau ikut formula kevin nak turunkan berat dalam masa 5 minggu korang tukar la berape banyak yang korang nak burnkan tu…

Sekarang ni DCR aku yang baru utk turunkan berat 1827.48 kann…. Jadik aku kena makan 5 hidangan jadik mcm mana aku nak dapatkan 5 hidangan tu??? Caranya 1827.48 / 5hidangan = 1 hidangan = 365.49 kcal … haaa gitu!!! Tapi aku tak ikut pun sebab aku malas nak kira berape banyak yang aku makan hahaakk!!!! Cemane nak jadik gitu! Hampeh la linda!!!!

  1. Kesimpulan nye disini dalam masa 3 bulan 3 hari dari sekarang, aku akan pastikan berat aku berada pada tahap BMI yang ideal iaitu 23 dengan berat 65kg dan aku akan membakar kalori semasa senaman 550 sehari!!!! YEAAAAA!!!


 

~ AKU NAK JADIK HOT ORG YANG SIHAT SELAMANYA~

my result this week!!!

hahahaha minggu ni berat aku turun 500g.. hahaha gembira2!!!
ni result nyerr:

weight: 72.1kg
fat% : 34.2%
FFM : 47.4kg
muscle mass : 44.4kg
TBW: 33.6kg
TBW% : 46.6%
BMR : 6117 KJ
           1462KCAL

belt line measurement :
neck : 33cm
chest : 84cm
arm : L 28.5cm , R 27.5cm
waist : 85cm
hips : 103cm
thigh : L55cm, R57cm
calf: L40.5cm, R 40cm

hihihi key bai* tidurdenganlena :D

13 Mei 2012

AAAAA… aku tak paham!!!

HAIYOOOO…. Semalam aku review balik e-book yang aku order dengan kevin zahri tu… huhuhu aku ni memang tak paham sikit pasal nak kira BMR la DCR la! Hadoi… mata dah mula tingtong!!!! Ayooooo…. Sesiapa yang baca blog aku yang pandai dalam bab2 ni boleh tolong explain kan takkk??? Okeh ni perkiraan aku la…

DCR aku = 2363.06

Cara kira –

  1. Mula2 dapatkan BMR korang dulu iaitu :

    655+(9.6 x KG ) + (1.8 x Tinggi (cm)) – (4.7 x Umur)

    Aku punya :

    655 + (9.6 x 72.6kg) + (1.8 x 169) – (4.7 x 28)

    BMR = 1524.56


     

    2nd step :

    BMR korang darab dengan level activity korang, sebabkan sekarang aku pergi gym 3-4 kali seminggu makanya aku nyer level aktiviti di tahap sederhana maka:

    BMR x Level of aktiviti

    1524.56 x 1.55

    DCR aku = 2363.06


     

    Maknanya aku kena makan tak lebih daripada 2363.06 tu… kalau aku makan lebih bermakna berat aku akan naik? Betul x?? kalau aku nak kurangkan berat dalam masa seminggu aku kena keluarkan 1100 kalori…jadik apa yang aku perlu buat ialah = KENA KURANGKAN MAKAN n TAMBAH EKSESAIS , betul tak? Kevin kata dari 1100 kcal tu kita kena buat 50 : 50 maksudnya tolak 550 dari diet n tambah 550 dari eksesais? Betul tak?? Maknanya :


     

    DCR aku – 550 dari intake makanan yang selalu aku amek ;- 2363.06 – 550kal = 1813.06

    Maknanya aku kena makan tak lebih dari 1813.06 sehari kalau aku nak turunkan 5 kg dalam 5 minggu? Betul tak?


     

    Lepas tu target eksesais kena buang 550 kcal sehari…. Betul tak? Tapi yang aku tak paham tu kenape dia tambah pulak DCR e.g : 2363.06 + 550 = 2913.06.. dah bertambah dah maksudnya tu….. cuba explain sikit sesiapa…. Tolong !!! kenapa DCR aku kena tambah 550 eh …. Kenapa tak tolak???? Aaaaaa!!!!! Aku pening!!!!


     

    Tapi yang pastinya untuk kurangkan 5kg dalam masa 5 minggu aku kena : kurangkan kalori dari 2363.06 kepada 1813.06 pastu eksesais target nak burn kalori 550kcal sehari!!!! Yang tu je aku paham yang kira2 tu aku tak paham… *kbye aku pening*

11 Mei 2012

STRUGGLE !!

ASSALAMUALAIKUM .. HEHEHE… secara tak rasminya berat aku dah kembali ke 71kg.. tak rasmi sebab itu timbang nak tgk2 je.. hehehehe… minggu ni masuk minggu ke 2 aku dalam fit challenge.. if aku takde dalam fit challenge diane pun aku akan tetap challenge diri aku sendiri … untuk 4 minggu aku target berat aku turun 2 kilo! Hehehe boleh tak? Kira realistic la tu kan… sekarang memang aku tgh sangat jaga ape yang aku makan… utk mengelakkan berat aku bounce balik… n inever ever skip my exercise anymore! Huhuhu…. Yelah badan tak berape nak cergas lagik! Emm… tapi yang buat aku jeles ialah sepupu aku si mya amri tuh!! Berat dia turun 2kilo for 1 week! Hamboihh lawan tokey Nampak! Cemane berat cikgu tak turun berat dia pulak yang turun ??? ini tidak hadil!!!! Huhuhuhu…. Berat dia 102 turun 100kg! okeylah kannnn… hehehehe…. Keep it up cuzzy! Minggu kedua dah pun berlalu.. so the result will come out (betul ke?) on Monday.. hopefully! Hehehe… hope berat aku turun dari angka 70kg!!! huhuhuu.. aku nak turun tak banyak pun.. sebulan turun 2kilo je…. Takkan taklehhhh…. Hadoi!!!!!

09 Mei 2012

motivation of the day!!


sebelum say good night kat semua org... today im doing body attack... focus on ur whole body... ada cardio,  ada upper, lower and core workout + strenght! huhuhuhu I like! esok lah aku buat yang aku tulih tu!! hehekk!!! actually body attack is a High Intensity training... hoh! berpeluh macam mandi kot!!! abes je BA aku sauna!! dah lama gile tak sauna kan diri.... rugi je bayar ! hehehehe..... 
okelah ... motivasi daku mlam nih!!! gud night peeps!

SAY NO.. NO.. NO... 
hari ni aku berjaya katakan tidak kepada makanan2 yang dioffer .. HOYEAAH!!!

YEAH!! 3 month ... nak pakai saiz M.. and i 'll lose 6 kg!!! PRAY FOR ME

08 Mei 2012

My today’s workout regimens!

Wednesday! BABY GOT BACK! Hell YEAH!

CARDIO – 20 MIN EACH

TREADMILL WALK FAST – GRADIENT 7.0 SPEED 6.0

CROSS TRAINING AS FASTER AS U CAN – LEVEL 3-5

TARGET CALORIE BURNING OVER ALL: 250KCAL

LEG WORKOUT – 20 REPS X 3 SET

HIP CROSS OVER 90 DEGREES

PHYSIOBALL LEG CURL

FITBALL STAR SIDE BRIDGE

SQUAT DB (burgh~ hate squat damn much!)

AIS 90/90strecth

Kalau larat tambah CYCLING 20 MIN… HEHEHEHE…

LAST WEEK RESULT:

BP: 100/79

BODY WEIGHT: 72.6

BODY FAT: 34.8 %

FFM: 47.3KG

MUSCLE MASS: 44.3KG

BELT LINE MEASUREMENT:

NECK: 35CM

CHEST: 83CM

ARM: L -29.5CM, R- 27.5CM

WAIST: 85.5 CM

HIPS: 105CM

THIGH: L-57CM, R- 59CM

CALF: L – 39.5M, R- 40.5CM

TARGET:

SEMUA KENA TURUN DALAM ANGKA "2" MINGGU DEPAN!!!!

LELAKI LAGI RAMAI TAK KAHWIN??? HAHAHA (n3n)

Owh hari ni aku taknak tulis pasal diet… hehehehe.. aku nak cerita pasal howtchat….. hehehe lelaki 60% tak kawen berbanding wanita hanya 40% sahaja!!! Heheheheeee…. Haahaha bile dengar citer camtu takdelah aku terasa sangat… hihihi… reason2 dia..

  • Calon tak sesuai
  • Tak cukup duit
  • Komitmen pada family
  • Kerja tengah meningkat
  • Suka hidup membujang

Yang lain aku tak ingat pegi baca paper la korang…. :P pada aku reason2 tu logic la jugak… hehehe… tapi kalau tanye aku, calon tak sesuai tu no 1… hahahaha perasaan hot* hari tu aku baru je chat dengan kawan baek aku… dia cakap dulu aku ada cakap nak kawen umur 40 tahun… erkkk??? Ada keeeeee???? Hahaha asal aku tak ingat??? Hehehehe… itu duluuuu masa budak2 tapi sekarang bile ramai kawan2 yang dah kawen takde kawan nak berjimba2 dah aku rasa boring.. sudara mara yang bujang pun yang sebaya aku pun ramai yang dah kawen terasa jugak sebenarnyaaa… aaaaaaa aku gatal stress!!!! Tapi jawapan standard seorang bujang gojes " sabarrrr… esok aku kawen!" hihihihi bengang tak kawan aku… ala reason pertama- memang aku tak jumpa calon sesuai .. yang datang semua haprak! Huh!

  • Reason kedua : tak cukup duit sebab ape hantaran mahal ke?? Standard la sekarang ni kalau takde 30k memang takleh wat kenduri.. itu dah kire paling murah dah tu! Hehehehe… nasib ar nak kawen kan kenalah ada persediaan.. sebenarnya hantaran tu x mahal bg org2 biasa cam kiter ni.. yg mahal tu artis.. yang kau gi ikut hantaran artist u kenape? Bajet artis konon! PHUI!!!! Tapi sekarang standard hantaran 8k-15k kowwtt.. aku rasa sekarang janda pun hantaran dia 8k .. huhuhu takkan anak dara nak hantaran sama kan.. nak2 yang pelajaran tinggi mcm gunung Everest…. Hehehe nasib baik aku ni baru sampai gunung tahan jee.. hehehe…. Kalau tanye aku, hantaran aku nak letak bape aaaaa… hehehehe nak 12k boleh tak??? Hihihihi jgn marah!!! Larikkk!!!!


     

  • Reason ketiga: memang ada jugak yang bagi reason camtu nak2 anak sulung pastu adik beradik kecik2 lagi semua tgh belajar n tgh sekolah, kiter je yang kerja… huhuhuhu… ape nak buat, nak kawen takut nanti bini takleh terima pulak sebab kiter kena support adik beradik yang lain!! Huh! Bagus ape, berkorban demi ibu bapa tercinta… masuk syurga taw! Tapi kalau adik2 tak sedar dek untung, dah tau dulu kakak abang berkorban bile dah senang tak hengat jasa memang nak kena lipat laa!


     

  • Reason keempat: hehehe reason ni sebijik macam aku.. dulu aku taknak kawen sebab baru habes belajar… dah habes belajar nak carik duit sendiri pastu, nak kerja tetap, nak beli tu, nak beli ni, nak bantu mak & abah…. Dah tu aku dapat kerja lambat umur 27 tahun baru dapat kerja tetap nak buat cemane kan.. memang lambat la aku kawen…. Huhuhu… sekarang ekonomi baru nak kukuh… *thanks ALLAH* sekarang semua dah stabil… hehehe nak kerja gomen.. CHECK! kereta .. CHECK! Insuran .. CHECK ! nak pegi Gym .. CHECK! Nak belajar bahasa Inggeris dekat tempat yang classy.. CHECK! Nak beli makeup mahal… CHECK! Nak pakai minyak wangi rebung DIOR .. CHECK! Beli baju mahal2.. CHECK! Semua dah pernah buat.. so impian terlaksana lah … tapi satu je belum rumah! Hehehe takpe aku boleh dapat umah gomen!!! Hihihihi!!!!! Semua dah rasa!! Hahahaha besttt… tapi hidup belum lengkap lagik!! Hahahaha!!! Takpe insyaallah ada la tu jodohkannn… hihihi *POSITIFSOKMO!!*


     

  • Reason kelima: emm .. mungkin.. yelah tgk lah berapa ramai yang kawen cerai, kawen cerai walaupun atas dasar suke sama suke… huhhu 1st to 5years okee… bile anak dah ramai.. tetibe takleh handle.. padahal kate suke sama suke… huhuhu aku pun risau benda yang sama.. org yang suke sama suke pun boleh bercerai inikan pulak kalau kawen dengan org yang tak pernah jumpa, takpernah kenal… huhuhu… pastu tak kira kira lagi yang kena pukul, yang kena dera, yang suami rogol isteri… heeyyy!!! Adalah suami rogol isteri!!!! Ape lah! yelah kalau nak bersama tanpa kerelaan isteri boleh discharge rogol tau!!!!! Tak caya bukak buku undang2! Hhehehe… patutla mak aku n makcik2 aku cakap perempuan ni kalau kahwin kita ni mcam berjudi…. Untung nasib timbul, untung batu tenggelam! Huhhuhu… tapi mintak jauhlaaaaa… sape nak yang jahat.. semua nak yang baik… huh!

Kesimpulan nyer di sini…. Korang doakan jelah aku dapat jodoh yang baik ye… ada org datang minang aku kawen jeeee….!!!! Hahahahaha *GELAKSYAITONKELUAR* BYE!!!! Malu~~~~~


 

motivation of the day!!

AHAAAA!!! THAT'S WHAT WE CALL U'RE WHAT U EAT~~~~ HAHAHA!!!!! 

aku dah agak dah!!!

huhuhu memang horror betullah... aku dah agak dah aku balik dari penang INSYAALLAH berat aku naik ... tapi nasib baik naik 1 kilo je tak banyak... risau i! hehehehe... aku taktau la aku rasa aku disqualified kot dari challenge tu... huhuhuhu... last week berat aku 71.4kg, dis week berat aku 72.6kg... tapi muscle semua maintain yang naik tu fat! hohoho tu yang org taknak tu... takpe2 if aku dikick dari challenge tu, aku tetap akan terus kan jugak... niat di hati nak amek trainer... hihihihi ape kate kamu??? ape kate? ape kate? dah gedik nak hire PT nih... last week berat aku turun pun atas bantuan PT jugak! huhuhuhu....

aku plan nak amek PT untuk tiga bulan jee.... kalau dia berjaya buat berat aku turun sampai 62 kg, aku belanja dia makan!!! hahak!!!! issshhh takde sesape ke nak offer aku duit sedebuk!!

07 Mei 2012

TODAY IS THE DAY…. *SIGH~~”

Hohoo.. supposedly tomorrow.. tapi aku takde di area ni… emm so far not so good lah performance aku.. huhuhu… maybe sebab aku tak sempat nak eksesais.. sngat sedih sebenarnya n aku menjangkakan aku akan disqualified oleh diane!! Owhh mannn… lagipun ada kenduri.. but for diane it is not a reason .. give reason is on to the failure!!! Hoh~ amek sebijik!!!! Takpelah kalau aku terkeluar sekalipun aku tetap akan mengcompletekan this 4 week challenge nih! Hehehe… because diane always support her follower and the menu and exercise is not so hard.. boleh ikut laaa… rajin n malas je jawapan dia… dalam fb diane dia dah bising dah sebab ada yang skip eksesais… hehehe..(termasuklah aku) dia sarankan suruh eksesais 4-5times a week.. aku 2 times a week je hahahak!! Mampos!!!... this is the menu and eksesais yang diane dah aturkan utk kitorang.. cume tinggal nak complete kan jek! Haiyo! Org dah tunjuk ajar pun susah lagi ke linda oi!!!!



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Cube tgk… Monday to Tuesday performance aku elok je jaga makan sume… masuk Friday till Sunday hancur!!!! Owh so sad!!!!


ini eksesais aku pulak… Monday to Thursday cantik je…. Friday till Sunday no exercise at all.. hoh! Mapuh! Hehehe… so minggu ni aku akan berusaha bersungguh2 utk mengcompletekan challenge ni… !!!YEAHHH

(If jadual ni tak keluar, maklumlah update gune Wordkan, nanti aku masukkan lagi sekali eh.. sayang korang!!!!! Muaxxxx~~

06 Mei 2012

motivation of the day


muffin top

cutiey muff..muff

emmm sedapnye muffin... dah lama aku tak makan.. hehehe... aku selalu sebut muffin top.. tapi ada org yang tak faham... muffin top ni ... bukan si cute muff2 kat atas tu muffin top itu ialah>>>>
hihihi itulah dia muffin top... hahahakkk!! jgn sentap2 okeh... sebab aku pun ada jugekk~~ ngeh2... itulah fokus aku sekarang.. nak hilang kan the muffin top tu ... hahak..... sebenarnya banyak lagi istilah2 unik ni antaranya batwing, drumstick... itu yang aku ingat .. yang lain aku tak ingat...  hehehe

cara nak ilangkan this muffin ni... crunches.... sit up, plank... cube korang buat.. hehehe.. bolehhh... tapi kena wat selalu laaahhh... jangan wat sekejap2... memula wat 20x3reps.. then dah oke buat 50x3reps pulak...
hihihi aku tgh buat sekarang... cramp perut aku hohoho!!!!

02 Mei 2012

before and after ... my inpiration! (^^,)v


saja nak menaikkan semangat aku supaya tak jadik mcm yang atas baju purple tu.. hehehe actually aku sendiri tgk pun aku dah tak sanggup... kawan2 sedara mara pun tanye bile gambar yang baju purple tu.. bile kata sebelum aku training semua terkejut.. wakakaka!!! gile dasat kan... dekat luar org memang tak nampak, tapi yang menanggung tuan punye badan je yang tau! huhuhu... aku xnk jadik mcm dulu... korang suke eh kalau aku kena penyakit! huhuhu.... so kawan2 yang disayangi dan dikasihi berilah daku semangat.. korang kan suke kalau aku kurus....

macammana aku boleh kurus eh  hehehe... dah tentulah training ''disana" hehhe... tapi masa training kat sana tu memang aku gune betul2.. yelah benda free tak yah bayar rugi kalau kiter tak gune betul2 n sangat sanyang bile kiter da struggle then kite tak hargai badan kite.. emmm... tapi memang aku impressed aku boleh turun dari 80 kg turun 67kg.. dengan training yang sangat ketat... ini menunjukkan yang aku pun boleh buat sebenarnya... cume malas mengatasi segala2nya... hehehehe

sekarang memang aku tgh fokus.. aku tgh jaga makan sekarang niih disamping eksesais hehhe ... jaga makan tu yang penting!!!!!

okehhh.... see u!

01 Mei 2012

AKU TERUJA !!!

Happy Wednesday peeps! Hehehe kenape ye aku teruja?? Emm sebab last Monday aku pegi timbang berat n berat aku turun!!!! HOYEAAA!!!! Turun 1.5kgs! hahahaha.. in One week okehhh!!! Ooo Alhamdulillah!! Hehehe sangat excited n aku punye fat percentage pun dah turun! Itu yang penting.. aku punye progress tu aku letak kat belah kanan blog aku…. Huhuhu bertambah semangat rasanyee!!!! Sekarang ni aku memang tgh ambil kira nasihat2 dari org2 yang expert bab diet…. Dulu memang dah tau tapi tak ikut… sekrang ni aku nak praktikkan ilmu yang diorang dah ajar! But the important things is DONT GIVE UP!!! Hehehe…

Lagi satu yang buat aku excited aku terpilih masuk contest FIT CHALLENGE 4 WEEK anjuran dianesera…. Hehehehe thank u! thank u! aku rasa bila dah terpilih ni dah macam nak masuk AKADEMI FANTASIA PULAK!!!! Hehehe…. Aku antara 20 org yang terpilih… ala tak lama pun contest dia 4 minggu je… dia punye syarat senang je… eat clean diet dengan eksesais! Senang kan… every week dia akan bg menu n regime eksesais utk kite follow or kite boleh buat jadual sendiri … then every 7 days kena antar email kat diane sekali dengan healthy progress… emmm menarik tak? Kenape ye aku masuk? Sebab aku nak cabar diri sendiri n dengan ada challenge ni aku rasa aku lebih focus untuk turunkan berat badan… hehehehe.. serius LOOO~~~ kalau tgk menu dia tak susah sangat! Boleh follow la…

Semalam aku tak turun eksesais… so hari ni kena turun… CARDIO 1 HOUR!!! GO LINDA!!!!

*THANKS DIANE (^_^)V*