Pengikut

07 Mei 2012

TODAY IS THE DAY…. *SIGH~~”

Hohoo.. supposedly tomorrow.. tapi aku takde di area ni… emm so far not so good lah performance aku.. huhuhu… maybe sebab aku tak sempat nak eksesais.. sngat sedih sebenarnya n aku menjangkakan aku akan disqualified oleh diane!! Owhh mannn… lagipun ada kenduri.. but for diane it is not a reason .. give reason is on to the failure!!! Hoh~ amek sebijik!!!! Takpelah kalau aku terkeluar sekalipun aku tetap akan mengcompletekan this 4 week challenge nih! Hehehe… because diane always support her follower and the menu and exercise is not so hard.. boleh ikut laaa… rajin n malas je jawapan dia… dalam fb diane dia dah bising dah sebab ada yang skip eksesais… hehehe..(termasuklah aku) dia sarankan suruh eksesais 4-5times a week.. aku 2 times a week je hahahak!! Mampos!!!... this is the menu and eksesais yang diane dah aturkan utk kitorang.. cume tinggal nak complete kan jek! Haiyo! Org dah tunjuk ajar pun susah lagi ke linda oi!!!!



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Cube tgk… Monday to Tuesday performance aku elok je jaga makan sume… masuk Friday till Sunday hancur!!!! Owh so sad!!!!


ini eksesais aku pulak… Monday to Thursday cantik je…. Friday till Sunday no exercise at all.. hoh! Mapuh! Hehehe… so minggu ni aku akan berusaha bersungguh2 utk mengcompletekan challenge ni… !!!YEAHHH

(If jadual ni tak keluar, maklumlah update gune Wordkan, nanti aku masukkan lagi sekali eh.. sayang korang!!!!! Muaxxxx~~

Tiada ulasan: