Pengikut

29 Mei 2012

Tau ke aku ikhlas ke tak??

Haiyooo sakit ati betul la…. Mintak maaf la .. kau memang kawan aku tapi tadi kau dah buat aku sentap.. tengok sampai sekarang aku dok terpikir2 apsal kau tulis camtu.. hish sakit ati betul la aku..…. Apa yang kau nak cakap sebenarnya?? Kau nak cakap yang kerja gomen ni semua sama ? suka mengelat.. suke FB time kerja? Camtu?? HELLOOO sedareeeeee…. Kau faham tak makna berehat sebentar bersama kit-kat?? Kau paham tak kenape iklan tu dia buat?? Yelah org sekarang selalu je Nampak salah kerja org gomen… mcm la org kerja swasta tak pernah rehat2.. tapapentah… mcm la org swasta tak pernah post comment kat FB gune phone masa ofis hour… kannnn….. heeeeeyyyyy…. Sabar jelah aku… kalau post something kat wall time ofis hour kire aku tak ikhlas laaa… camtu? Issshhhh … kite dah kerja laaaa…. Lagipun ikut suka aku la nak main FB gune phone aku yang susah hati sangat kenape ntah.. aku tak gune pun computer ofis aku nak main FB …..


 

POYOLAAHHHHHH

Tiada ulasan: