Pengikut

06 Mei 2012

muffin top

cutiey muff..muff

emmm sedapnye muffin... dah lama aku tak makan.. hehehe... aku selalu sebut muffin top.. tapi ada org yang tak faham... muffin top ni ... bukan si cute muff2 kat atas tu muffin top itu ialah>>>>
hihihi itulah dia muffin top... hahahakkk!! jgn sentap2 okeh... sebab aku pun ada jugekk~~ ngeh2... itulah fokus aku sekarang.. nak hilang kan the muffin top tu ... hahak..... sebenarnya banyak lagi istilah2 unik ni antaranya batwing, drumstick... itu yang aku ingat .. yang lain aku tak ingat...  hehehe

cara nak ilangkan this muffin ni... crunches.... sit up, plank... cube korang buat.. hehehe.. bolehhh... tapi kena wat selalu laaahhh... jangan wat sekejap2... memula wat 20x3reps.. then dah oke buat 50x3reps pulak...
hihihi aku tgh buat sekarang... cramp perut aku hohoho!!!!

Tiada ulasan: