Pengikut

02 Mei 2012

before and after ... my inpiration! (^^,)v


saja nak menaikkan semangat aku supaya tak jadik mcm yang atas baju purple tu.. hehehe actually aku sendiri tgk pun aku dah tak sanggup... kawan2 sedara mara pun tanye bile gambar yang baju purple tu.. bile kata sebelum aku training semua terkejut.. wakakaka!!! gile dasat kan... dekat luar org memang tak nampak, tapi yang menanggung tuan punye badan je yang tau! huhuhu... aku xnk jadik mcm dulu... korang suke eh kalau aku kena penyakit! huhuhu.... so kawan2 yang disayangi dan dikasihi berilah daku semangat.. korang kan suke kalau aku kurus....

macammana aku boleh kurus eh  hehehe... dah tentulah training ''disana" hehhe... tapi masa training kat sana tu memang aku gune betul2.. yelah benda free tak yah bayar rugi kalau kiter tak gune betul2 n sangat sanyang bile kiter da struggle then kite tak hargai badan kite.. emmm... tapi memang aku impressed aku boleh turun dari 80 kg turun 67kg.. dengan training yang sangat ketat... ini menunjukkan yang aku pun boleh buat sebenarnya... cume malas mengatasi segala2nya... hehehehe

sekarang memang aku tgh fokus.. aku tgh jaga makan sekarang niih disamping eksesais hehhe ... jaga makan tu yang penting!!!!!

okehhh.... see u!

Tiada ulasan: