Pengikut

01 Mei 2012

AKU TERUJA !!!

Happy Wednesday peeps! Hehehe kenape ye aku teruja?? Emm sebab last Monday aku pegi timbang berat n berat aku turun!!!! HOYEAAA!!!! Turun 1.5kgs! hahahaha.. in One week okehhh!!! Ooo Alhamdulillah!! Hehehe sangat excited n aku punye fat percentage pun dah turun! Itu yang penting.. aku punye progress tu aku letak kat belah kanan blog aku…. Huhuhu bertambah semangat rasanyee!!!! Sekarang ni aku memang tgh ambil kira nasihat2 dari org2 yang expert bab diet…. Dulu memang dah tau tapi tak ikut… sekrang ni aku nak praktikkan ilmu yang diorang dah ajar! But the important things is DONT GIVE UP!!! Hehehe…

Lagi satu yang buat aku excited aku terpilih masuk contest FIT CHALLENGE 4 WEEK anjuran dianesera…. Hehehehe thank u! thank u! aku rasa bila dah terpilih ni dah macam nak masuk AKADEMI FANTASIA PULAK!!!! Hehehe…. Aku antara 20 org yang terpilih… ala tak lama pun contest dia 4 minggu je… dia punye syarat senang je… eat clean diet dengan eksesais! Senang kan… every week dia akan bg menu n regime eksesais utk kite follow or kite boleh buat jadual sendiri … then every 7 days kena antar email kat diane sekali dengan healthy progress… emmm menarik tak? Kenape ye aku masuk? Sebab aku nak cabar diri sendiri n dengan ada challenge ni aku rasa aku lebih focus untuk turunkan berat badan… hehehehe.. serius LOOO~~~ kalau tgk menu dia tak susah sangat! Boleh follow la…

Semalam aku tak turun eksesais… so hari ni kena turun… CARDIO 1 HOUR!!! GO LINDA!!!!

*THANKS DIANE (^_^)V*

Tiada ulasan: