Pengikut

08 Mei 2012

aku dah agak dah!!!

huhuhu memang horror betullah... aku dah agak dah aku balik dari penang INSYAALLAH berat aku naik ... tapi nasib baik naik 1 kilo je tak banyak... risau i! hehehehe... aku taktau la aku rasa aku disqualified kot dari challenge tu... huhuhuhu... last week berat aku 71.4kg, dis week berat aku 72.6kg... tapi muscle semua maintain yang naik tu fat! hohoho tu yang org taknak tu... takpe2 if aku dikick dari challenge tu, aku tetap akan terus kan jugak... niat di hati nak amek trainer... hihihihi ape kate kamu??? ape kate? ape kate? dah gedik nak hire PT nih... last week berat aku turun pun atas bantuan PT jugak! huhuhuhu....

aku plan nak amek PT untuk tiga bulan jee.... kalau dia berjaya buat berat aku turun sampai 62 kg, aku belanja dia makan!!! hahak!!!! issshhh takde sesape ke nak offer aku duit sedebuk!!

Tiada ulasan: