Pengikut

29 April 2012

Kembali seperti sediakala…

Assalamualaikummm…. Hehehe emmmppkhh…fuuuhhhh *tarik nafas*… dekat sini aku taknak cerita ape2 pasal apa yang dah jadik hari sabtu lepas…. Biarlah .. dah berlalu dah pun.. kalau cerita pun bg tambah panas macam gunung berapi je… tapi boleh dikatakan benda ni satu pengalaman utk aku… hehehe walaupun bedebar kan… hehehe… aku harap lepas ni taka da dah benda2 mcm nih! Emm ;/… okeh sekarang ni aku kembali focus kepada apa yang aku dah buat minggu lepas.. hehehe… ape lagi challenge myself to become a fit n fabulous… utk itu aku telah mencabar diri aku untuk masuk competition yang dibuat oleh diane sera… 4 minggu jeeee… OKEEEHH 4 minggu je.. mungkin dengan cara ni boleh buat aku lebih focus kan… minggu ni banyak cuti.. aku nak ke PENANG… PENANG is a FOOD HEAVEN!! U all know that! It would be my big challenge… hahahaha .. aku pun tengah memikirkan cara macam mana aku nak carik makanan yang clean diet ni! Huhuu maklumlah dekat luar kan…. Emmm.. agak susah tapi aku cuba.. aku nak tgk jugak berape lama aku boleh tahan!!! Wakakaka!!!!... ok that's all folk~~ SO LONG!!!!!

Tiada ulasan: