Pengikut

16 April 2012

bukan benda baru ...

hohoi ... dah lama betul aku tak update blog nih.. huhhu...hari ni aku taknak cerita pasal ofis... asik cerita sama je pasal ofis stress aku... huhuhu.... aku nak cerita pasal aku punye eksesais.. hahaha!!! yg ni aku tak boring sebab untuk kesihatan apa salahnye kan... sebenarnya aku nak cuba jadikan eksesais tu lifestyle aku.. since aku still single n takde komitmen ape2.. ape salahnye kan... tapi yang payah nyer dengan aku ni cepat patah semangat... huh!! kenape!!! kenape!! kenape!!! stress gile!!!... aku sgt jeles dengan org yg berat 80 ke atas dapat turun berpuluh2 kilo n ...POW!! terus dapat hot body.. huhuhu.. jelesssssss** nampaknye aku kena fokus lebih sikit ... baru sebulan takkan kau nak berat kau turun sampai 3 kilo linda oiiii!!!!!

aku rasakan masalah aku ni makan lah.. emmm.. 1) makan tak hadam... 2) makan tak kawal.. 3) makan tak cukup nutrisi... means tade sayur takde buah... so tolong laaaaaaaaaaa ... tolongggggggggg... aku taknak gemuk mcm dulu!!!!!!!!! aku suke badan aku sekarang!!!!

Tiada ulasan: