Pengikut

23 April 2012

Aku kena cabar diri sendiri!

Hissshh tak boleh la mcam nih! Last week aku pergi gym 2x… last 2 week pun 2x… now aku dah gain berat .. berat aku sekarang 74kg.. ADUH! Aku rasa aku kena buat sesuatu biar aku tak rasa cepat putus asa n cepat puas hati.. emm aku rasa aku kena cabar diri sendiri… kalau aku tak buat mcm ni nampaknye aku akan kembali ke berat asal aku balik.. nak ke linda OI! Lagi 6 kilo je nak naik berat asal! Memang aku kena buat sesuatu…

1st thing first : BURN Calori 500kcal Per day! Do it at gym … no matter how!!! Even though ur friends are not come along ..

2nd thing: drink plenty of water

3rd : eat fruit … bring fruit to my office.. ( nobody sell fruit here!)

4th : buy a good healthy food.. put it in to ur fridge!!!! Esok aku akan beli sayuran..

5th : bring food from home!

6th : 1 month target .. starting now!

Ada sesiapa yang boleh remind kan aku pasal hal ni tak???? Alaaa takpelah AKU BOLEH BUAT SENDIRI!!! DIANE SERA boleh TAKKAN AKU TAK BOLEH!!!! Huh!

Tiada ulasan: