Pengikut

18 April 2012

AKHIRNYA..

SELAMAT PAGI semua.. hehehehe… setelah aku berhempas pulas pohon computer akhirnya …. AKHIRNYA… A.K.H.I.R.N.Y.A … sampai jugak computer aku!!! Huh ooo dulu aku mintak antar surat ikut saluran then kate takde stok la hape laaa… last2 hantar sendiri 2 minggu je terus dapat!! Ape punye sengal! Mcam mana la aku tak marah! Huhhu…. Siap nak menegakkan benang yang basah.. hampeh betul! Huh! Bile la dia nak singgah bilik aku.. biar dia tgk sendiri aku punye computer… Nampak sangat… heeeyyyyy~~~ Nampak sangatlaaaaahhhh!!!! Memang lepas ni aku proses sendiri jela urusan aku kat sini nampaknye… tapi aku memang pelik lah… aku dulu pernah jugak kerja tapi takdelah camni sekali… PELIK!!! Taktau nak kate pemalas ke, tak suke aku ke… penah buat salah ke??? Tak pernah punnn…. Huh! Ah! Lantaklah yang penting aku dah dapat computer aku !!! hehehe senang hati den!!!


 

~TAPI AKU MEMANG TAK PUAS HATI DENGAN KAU~

Tiada ulasan: