Pengikut

14 Mac 2012

Move IT!!

hye! lama tak update! hehehe... aku just nak share sumthing...taknak tau sudah .. ada aku kisah... hehehe... memang aku dah lama pikir pasal nih.... dari masa aku kerja sambilan sampai la aku kerja sekarang... hehehe disebabkan aku sangat sayangkan apa yg aku ada sekarang n taknak kembali ke zaman jahiliyah yang meragut kesihatan dan konpidenku, aku membuat keputusan untuk menjoinkan diri didalam dunia eksesais.. hehehe.... beberape hari yang lalu aku dah mensurvey beberapa fitness centre yang terkenal dan tak berape nak terkenal di seluruh area lembah klang... di samping faktor jarak dan wang yang perlu di laburkan... aku letakkan bajet dalam RM 200 permonth.. kire aku mampu la sebab aku takde komitmen ape2 melainkan hutang2 yang sedia ada laaa.. :P aku pun pergi la ke tempat fitness centre yang sangat terkenal di MALAYSIA yang banyak cawangan.... bincang punye bincang kire harga yang aku perlu bayar untuk membership gedebak gedebuk dalam 320 if aku start semalam la.. tapi aku tak gaji lagi dia kater ok! sebulan utk masuk kelab tu RM 195 p/m .. masih dalam bajet aku... hehehe... buat sementara ni dia bagi temporary card dulu.. utk 7 hari...

tadaaaaaa inilah dia!!!
.
.
.
.
.



aku nak amek contract utk setahun ... sebulan RM 200... aku dah bayar ni jgn aku tak pergi sudah huhuhu....

Tiada ulasan: