Pengikut

02 Februari 2012

to my secretos

selamat pagi secretos2 ku.. (hehehe ayat baru tuu) pagi ni tak berniat nak bercerita pasal proses tranformasi aku.. hehehe petang2 sket... pagi ni saje je nak menaip.. boleh merapu-rapu sikit... baru nak masuk 3 minggu aku kerja, berat badan aku dah naik 4 kilo.. NAIK !!!! bukan TURUN!!! huhuhu... aku punye uniform ni dah terasa sendat2 dia dah nih... cemane nih.... tu la yang aku malas nak kerja opis nih... ari tu JL aku telefon sempat la ngadu kat dia .. ingat nak support sekali dia bantainye gelak!!! hamppeh tul laaaa.... tasik perdana dekat je tapi nak gi jogging sana cam takut je sebab besar n baru aku tau tasik perdana tu besar wakakaka!!!! akun takut sesat je takpun manalah tau tgh aku joging sengsorang sekali aku kene culik ke kannn.. zaman sekarang nenek pun diorang rogol.. huhuu takut!!! jadik nak selamat terpaksalah aku joging kat putrajaya jugak..( terpakse tu hehehe)


ni nak citer perasaan aku sekarang... sejak dah berkecimpung dalam dunia yang "satu" nih, aku dapat rasa satu feel... u know feel..... hehehe dia lain mcm sket... rasa lebih hati2, rasa lebih nak menjaga diri dan maruah... waaaahhh gitu.... memang aku kerja ofis hour.. tapi aku rasa cemburu jugak bile ada kawan2 yang kene kerja luar.. huhuhu jeles taw!!! diorang gi sane la sini lah... mcm seronok je.. so dengan berani nye aku cakap dekat big boss kalau kekurangan tenaga, saya memvolunteer kan diri untuk memfollow.. hehehe... bukan ape nak gi tgk je mcm mana kerja tu dilakukan... dapat jugak lah belajar... hehehehe.....


Tiada ulasan: