Pengikut

08 Februari 2012

Kau tak sedih???

salam secretos... hehehe dah pukul 1200hrs.. bukak lah blog kejap... huhuhu... sejak kebelakangan ni ramai yang tanye aku termasuklah family aku sendiri ... tak sedih ke bf buat mcm tu?? bf aku buat ape?? owh mcm ni cerita nye ... BF aku tinggal aku hilang tanpa khabar berita... senyap , sunyi sepi... tetibe je.. aku pun tak pasti sebab ape.. yelah aku kan kene kurung tinggal aku pulak ngam2 aku dah 10 bulan dalam 'pertapaan' huhuhu... dah sampai aku dilepaskan dia tak muncul2 sampailah sekarang.. OK CUKUP!!! hehehe

seriously masa mula2 aku call dia tak angkat2 tu memang aku sedih... yelah pelik kot kenape ntah call tak angkat, remove aku dari friendlist... memang sangat pelik.. aku pun tak tau.. tertanye2 jugak ape lah salah aku... kalau ye pun jgnla tinggal aku mcm tu... bglah tau reason.. huhuhu... mcm ape ntah tak paham.. dah lah planning nak ke arah alam lagi satu tu dah buat... risik, tunang, pegi kursus kawen... nak kawen... gile ke kalau aku tak sedih... huhu menangis la jugak sehari suntuk.. esok tu nangis petang sampai ke malam.. esoknye lagi malam je.. esookknye lagi masa aku nak masuk tido je... n esookk-esoknye lagi kalau teringat... hehehe...

bile dah lama2 aku pun tak tau ape punca aku decide nak tulis surat... bgtau dia tarikh aku keluar dari bertapa bile... kalau dia datang alhamdulillah kalau dia tak datang so aku anggap takde jodoh je la nak buat ape lagi kan... dalam masa2 tu aku cube recover diri aku balik utk tak fikir pasal dia aku cube tuk menyibuk kan diri aku, kawad... kawad.. kawad... aku fokus mcm mana nak jalan cantik lah taknak bg pengsan.. bile hari jadi tu aku sibuk kan dengan family aku dengan kawan2....

bile dah masuk kerja, aku fokus kerja aku pulak... pegi kerja...kerja.. balik kerja.. makan.. tidur.. so rutin ni tak berubah2... nasib baik jugak aku tak berape banyak lagi kenangan hehe so nak lupe tu boleh la sikit2... bile dah jadik camni aku dah tak berape ingat pasal dia... huhuhu... taklah jahat sangat kan aku nih... hehehe lagipun aku dah ingatkan diri sendiri jangan nak cintan lebih2 sangat dia bukan confirm jadik suami aku lagi.... hohoho!!!!!

lepas tu aku pikir kemungkinan dia tinggalkan aku begitu sahaja adalah :
a) dia balik dekat tunang dia...
b) dia bosan sebab kena tunggu aku lama.. ( sape suruh dah cakap awal2 .. )
c) kena belanja family aku makan mc donald.. lebih kepada aku pow dia... (ala sekali tu je paw dia ) ...
d) dia ada perempuan lain
e) dia nak fokus kerja dia..
f) emmmm... reason lain aku tak dapat pikir...

korang rasa kenape agaknye... whatever reason sekalipun .. gentleman la sket kan.... jumpa depan2.. masa nak kawan boleh plak approach aku .. pelik la lelaki ni... jgn risau aku ni dah 28 taun... takkan nak frust mcm budak 18 taun kot.....

p/s : semua lelaki cam ni ke??? :P hihihihi

Tiada ulasan: