Pengikut

27 Februari 2012

dah nampak bintang @_@ uuuuuu~~~~

hellow!!! aku tulis entry ni bukan la aku nak bgtau aku ni stress ke ape.. tapi aku nak berkongsi pengalaman aku kene stand by sehari semalam... al maklumlah aku ni org yang tepati masa mana pernah tidor lewat2 nih!! hhhammpeh!! hehehe... minggu lepas aku memvolunteer kan diri untuk kerja larut malam... ye la sentap kot kawan2 sume bercerita.. aku pulak kerja opis hour je... hampeh betul la... mestilah aku kene melalui jugak perasaan-perasaan kawan2 aku tu kalau org cerita aku boleh sampuk2 kannn... hehehe

nak dijadikan cerita aku kene stand by dari pukul 1 pagi sampai 12 tghari.. tapi bile sampai kul 7 pagi mata aku dah berpusing.. sampaikan diorang suruh aku rehat dalam kereta.. huhuu aku ni konon2 nak tunjuk kuat tak mau la... tapi aku tetibe je merapu.. hahaha!! gua mamai beb.. pebende aku cakap aku pun taktau.... then diorang suruh jugak aku pergi rehat dalam kereta diorang kate aku pening!!!! siottt je!!! diorang siap nak anta aku balik putrajaya pastu nanti kereta diorang nak anta kat rumah... hehehehe hampeh!!!

gedebak gedebuk aku habis dalam pukul 1230 tghari.. aku tak larat nak drive putrajaya aku nak gi umah auntie ku di cheras.. huiii nak ke sana pun aku dah sesat !!! sioot!!angin jugak la.. nak gi cheras termasuk ampang mengong!!! last sampai jugak rumah makcik aku... bagi salam aku terus cakap ngan auntie ku aku nak tido.. hehehe no makan2.. hoiii tgk makanan pun dah tak lalu nampak bantal jeeee.... huhuhu... tido mcm nak gile tak tau bile ujan, bile makcik aku bukak air cond.... huhuhu aku tersedar kul 5 ptg tu pun sebab bunyik tepon!! kacauuuuuu!!!!!!..... jaga sampai kul 900 malam kepala stilll ting tong lagi... huhuhu.... aku sambung tido balik!!! aiyakkkk!!!!


LEPAS NI NAK PERGI LAGI TAK!!! OF COOOOSSSSSS~~~~~~

Tiada ulasan: