Pengikut

27 Februari 2012

BUTA JALANKAH AKU???

sejak aku dah pindah nih... 2 hari aku gerak dari tempat kerja 2 kali jugak aku sesat ... hampeh betul la...pegi dah cantik dah nak balik.... hmmphh~~ ntah mana2 jalan ntah aku masuk ... starting dah cantik dah... tetibe je sampai AKLEH... itu hari pertama... hari kedua pulak tetibe je masuk DUKE!!!! hadoi... aku pun heran ... dah tu aku dah tak jumpa dah jalan nak pegi AKLEH tu ... pelik tak?? ke aku kene sorok dengan hantu ... takpun org bunian ajak aku pegi jalan2 ..hehe tahyul sangat... nasib baik minyak kereta penuh kat dalam tangan ada duit.... huhuhu takdelah aku risau sangat.. hari ni aku tak tau lah aku masuk jalan mana pulak.... mengong!!


tapi masa sesat tu takdelah aku stress aku rilex je makan angin sambil layankan jem n dengar HOT FM... huhhu... asalkan aku sampai umah sudah.. biarlah sesat banyak kali pun baru kenal sikit jalan kat KL nih.. kalau tak huhuhu umur dah 50 pun belum tentu kenal jalan...


lepas ni kalau tak expert jalan kat KL tak tau nak cakap arrr~~~

1 ulasan:

Arai@Nana berkata...

beli GPS la..hehe