Pengikut

24 Januari 2011

workkaholic sungguh!!!

haaaii bos i nih!!!!
cuti macam tak cuti...
ada je benda yg dia nak bagi
taknak bagi anak buah dia bersenang-lenang
goyang kaki sambil membaca paper
atau bermain facebook dan uppdate blog..

mula2 call aku, then sorang lagi, sorang lagi, sorang lagi
huhuhu.. satu phone pas dekat lima orang...
linda buat ni, wawa buat ni, masyitah nanti buat ni, akmal buat nih..
habis peluang nak berehat... hahahahaha!!!

kat opis dah tentu lah opis
dekat rumah pun opis
pegi bercuti, hotel jadik opis jugak
selagi internet ada kat tangan
boleh emel2
emm takde maknalah nak berehat... hahaha!!!
sapelah yang perkenalkan broadband nih?? aduiyai....

lepas nih, barulah kitorang jadik pekerja yang lebih berintegriti..
komited terhadap kerjaya
rajinnnn je setiap masa....

ni semua pengaruh BOS I!!!

Tiada ulasan: