Pengikut

20 Januari 2011

STICKY POST : SWEATER FOR MEN.. PRE ORDER STOCK!!



yeee... bisnes saye masih hidup ye... huhuhuhu... kali ni aku menggunakan konsep pre-order...
untuk pertama kali aku menjual sweater yang sungguh bergaya , lain dari yang lain... hehehe...
FROM KOREA ... KITA ADA DUA WARNA SAHAJA... >>>

KELABU
HITAM!

apa yang menariknya pasal sweater ni.. yang lain sket ar.. ialah HUD dan KEDUDUKAN ZIPnya ... sangat bergaya oke!! yang ada BF kalau BF korang pakai lagi nampak HOT, Yang masih solo kalau pakai dah macam JAE JOONG dah!!.. dah dewasa sket kalau pakai, huh!!! lagilaaa!!! huhuhuu.... cuba korang perati betui2.. peratiiii~~~~

HUD DIA LAIN MACAM SKET.... HEHEE

pandangan dari dekat!!

pandangan dari arah belakang....

harga, size dan cara pembelian korang boleh lawat kat blog aku... cuzzee2cuzzee.blogspot.com
aku tak amek order kat sini taw!!! ni nak promote jee... hehehhe

THANK YOU!!



Tiada ulasan: