Pengikut

13 Januari 2011

CAYALAH KORUNK ! (KORANG)

hahaha ejaan zaman baru... hehehe.. aku da lama nak post tapi aku tak tau nak wat cemane sebab aku luper.. hehehehe.. then hari ni baru ingat...

kalau korang tgk blog aku, dah ada 32 org follower.. termasuk yang tinggalkan link ada dalam 35 org... hehehe.. tapi.. suka aku .. terima kasih korang baca cerita2 yang tak seberapa nih... huhuhuuu... rajin korang wat blogwalking tak mcam aku... jom tgk follower aku.. hehehe


terharu la sayeee... walaupun tak cecah 50 oranng, tapi aku bangga jugaklah sebab korang baca blog aku yang merapu berapi nih... hehehe


korang tgk pulak siapa yang baca blog aku hari ni.. dorang tinggal kat mana?? hehehe US & Indonesia TAW!! aku tak tau la stat ni boleh percaya ke tak.. tapi aku suke jugak ada org obersee tgk aku nyer blog...

ni minggu lepas punye.. ada pembaca blog aku dari EGYPT, US, UNKNOWN?? suspeeennnnn.

ni bulan lepas punyee..ada pembaca dari US, UK , SEYCHELLES(aku kena bukak peta dunia balik nih), EGYPT, UNKOWN.. erkkk~~

oke.. dengan itu tak kira la sesiapa pun korang yang baca blog aku, datang dari mana hatta dari bulan sekalipun.. secara terang2an ataupun secara senyap2an aku nak say thank u million-million much sebab sudi baca blog aku yg hodoh ni.. terharu bila ada org luar dari MALAYSIA baca.. aku tak bajet la mat salleh kan.. paham pulak dia bahasa melayu (kot ada .. thank u sir!) aku bajet mesti student2 ke or org yang tinggal kat sane ter...search sesuatu keluar la blog aku.. hehehe...

THANKSSS berbillion2... hehehe

p/s: kalau gambar tak berapa jelas sebab kocik bona.. korang klikk la kat gambar tu untuk tumbesaran yang melampau!! hehehehe...

3 ulasan:

Nescafe ais berkata...

Salam

Off topic yer.

Pasal sticky post tu.

Ubah tarikh pada entri yang kita dah publish. Ubah tarikh sampai bila post tu nak di jadikan sticky post.

Contohnya macam entri ni. Tarikhnya 13 Jan 2011. Jadi ubah kepada 20 Jan 2011(contoh).

linda berkata...

oooo.. okeeehhh... dah publish baru tukar eh... nak try kejap

Nescafe ais berkata...

Cuba check kat sini.

http://img841.imageshack.us/i/53207667.png/

Ubah tarikh yang dalam kotak merah tu.