Pengikut

28 April 2010

gathering BBQ ~~ i like !! PART 2

hye!! qila just upload a photo from her own cam.... luv the pics.. n i'll upload all the photo's in my blog.. taknak ckp banyak just enjoy~~ huhuhu.. watever it is... u all are my BFF.. ever..ever.. ever.. forever!!!
















seronokkk taaaakkkk~~~ zaman bujang yg sangat bermakna... inilah yg org kate, "sementara masih bujang n takde komitmen lagi nih, enjoy puas2" huhuhu... enjoy maksudnya bukan buat bende yang tak betul.. tapi menghargai setiap saat yg ada dengan benda2 yang berfaedah!!! faheemmmmm!!

-xoxo-

26 April 2010

gathering BBQ ~~ i like !!

hye darl.. huhuh.. last weekend , aku ngan member2 sekolah wat gathering BBQ dekat wetland... huhuhu sangat lah seronok!!! saya suke... emm walaupun tak cukup korum.. aweq tade.. abe tade.. hazzery tade... emm ramai lah yg tade.. tapi yang penting acara bakar membakar tetap jadik oke!!!

kitorang berkelah di wetland putrajaya walaupun tak tau kat sana boleh ke tak nak bakar membakar nih.. huhuhu.. kalau pak guard halau, kitorang ajak dia makan sekali.. lebih kurang dalam kul 2.30 kut sampai tempat yang dituju.. huhuh sebelum tu amek miza dulu kat umah dia...


ini bekal yang kitorang bawak.. ayam yg da diperam semalaman oleh makcik qila .. hehehe rasa sate ayam nihh hehehe.. terbaiklahh!! thiru bawak balik sebab berlebih2.. orang tak ramai .. huhuhu..


orang paling kuat mengipas.. hehehe


aku berlatarbelakangkan mereka2 yang sangatlah rajin membakar ayam itew!! hehehe.. sorry malas nak tulun laaa.. weekk~~


tangan qila diselaputi arang2.. hehehe kesiannn.. takpe2 tak jejas hantaran huhuhuu

href="http://3.bp.blogspot.com/_EPytXcqagsQ/S9WVL-l4ZwI/AAAAAAAAAOQ/6FEDfIC3N-Y/s1600/DSC01132.JPG">

mereka2 ini sangatlah rajinnyeee... heheheee

DEKAT BAWAH NI GAMBAR HAPPY KITORANG... walaupun masing tercekik tade air masak.. sebab mamat ajoy tu lupe nak bawak air mineral .. kami tetap maintain.. hehehe... cayalahhh...








emm bilelah agaknye kite nak wat camni lagi.. lepas nih sorang2 kawen.. memula aweq.. bulan 5 nih ajoy.. next year qila... tinggallah aku , ira, miza, thiru, fairus.. huhu sedeynyeee... huhuhu.. harap sangat friendship kiter ni akan kekal sampai bile2 walaupun da beranak pinak memasing.. huhuhu.. sayang korang laaahhhh~~~~ muaxxxx~~~ xoxo - L.Y.N.D.A.A

15 April 2010

impian HAMPIR jadi kenyataan...

salam hye... ari ni aku cuti... huhuhu mata aku sakit.. huhuhu kering ya amat... ingat tak ape impian aku.. ada laaa aku ada tulis dalam blog nih.. hhuhuhu.. impian aku nak bukak butik..... hehehe... da nak jadik dah... hehehe
sejak dua menjak nih aku da nekad nak jual selendang yg jenis chiffon tu... huhuhu.. yg awning aku taknak atau mungkin nanti2 dulu sebab susah nak simpan.. bermodal kan 150 aku pegi jalan chowkit mencari apa yang patut... huhuhu... masyaallah!!! rambang mata aku.. tak tau nak pilih yg mana satuuu... murah dan banyak!!!! aduhh... fenin..fenin... blog aku da siapkan... emm pesbuk odw... gamba je belum lagi... hehehe... ingatr nanti kalau da dapat untung, nak tambah modal jadik dua ratus n nak survey apa trend terkini.. hehehe please pray for me!

aku letak gamba sket boleh tak??

jeng..jeng..jeng.. mempersembahkan!!!!


dalam kereta tadi aku mek gamba kenang2an.. hehehe...


plastik lain.. jumlah semua selendang yg aku ada lebih kurang 25 helai.. aku jual selendang harga RM 10.. tudung syria RM 15 tak termasuk postage.. postage RM 5.00

12 April 2010

EXAM OH EXAM

10 hb ari tu ada lagi exam .. huhuhu kali ni bukan periksa ape.. periksa 14 jawatan wt. PTD.. huhhu.. tapi taun nih cam senang sket soalan nak banding ngan taun2 lepas.. n then soklan dia lagi senang dari soklan KPLI..huhuhu.. hampeh tul KPLI .. baru cikgu sekolah rendah, tapi solan dia cam nak suruh aku keje kat univ. harvard pulak .. hampeh..


ini tips la dari blog PTD yang aku beli ngan kawan2.. huhuh penat mentelaah.. huhuh satu pun tak kuar.. huaaaaa


ini bekal aku huhuhu.. da lima kali kan gi examm ... huhuhu da tau da tempat pekse tu takde makanan.. terpaksa la bawak bekal.. sorila tak sempat nak kongsi dengan orang.. kubuloq beb~~


ini aku punye "pensel box" hehehee... aku sorang je budak pompuan yg pakai pencil box mcm nih.. jgn pandang rendah.. dalam ni MCM2 ADAAA~~~


penuh bergaye nih.. belum tentu lulus ke idak.. dengan spek nyerr.. huhuhu.. kompiden kene lebey!! stakat gagal lima kali tu apa lah sangat heheheh weekkk~~~


gamba aku jawab soalan matematik dengan penuh cemerlang.. hehehe.. ingat senang!! penat belajar wooo~~~~

ni gamba2 gila glamer aku.. sebenarnye nih masa rehat.. setakat rehat 1 jam tu mana lah aku nak [egi selain dari lepak dalam keretaaa huhuhu... da la tempat tu jauh .. huh!! hampeh







KAU ADAAA~~~~ WAKAKAKAKAAAA~~~ gud luck lah tuk diri SENDIRI :P

04 April 2010

MY Love StorY (^_^)v

hai .. Today I feel like I to write something in this blog about my love .. urmm I was in love but do not end up with what we planned .. everything is gone .. But its over, lately i felt i ready to get married .. sound itchy is it? hehehe .. im not desperate but I'm ready .. not like before.

I promise to my mother, I want to finish my single days in 2011 .. hahahha! berani mati punye statement heheh .. I tried hard to find somebody to be my future hubby .. hehehe .. acquainted with many people but not many want to act (which really means da ready to get married) .. eMm have a question .. What delivery order bride I pray that his long-ngan ... But when he graduates want to act .. true to his love to me, or empty talk je .. ermm .. entahlah .. anything beb .. I da bgtau all about my secret date .. hehehe .. If he serious he would come la kan .. if not those who come are the apple of my heart even though I said NO!