Pengikut

24 Mac 2010

the gorgeous hot smokin' teacher is coming to town~~ YEAHH


the gorgeous hot smokin' teacher is coming to town~~ YEAHH

heyyaaa.. huhuhu since i da block my blog, i buleh tulis ape sahaja tanpa ada org yg mengatakan yg i ni poyo.. hehehe.. tak gitu..

berkenaan dengan tajuk nih.. linda@teacher.. actually, teacher is not my interest... kalau ada dalam list cita2 it would be yg terakhir n my lastttt choice.. sekarang aku da keje kat kementerian kesihatan dekat 2 tahun.. huhuhu.. ape yg aku dapat.. penat sebab aku rasa membazir sepatutnya umo mcm aku ni da ada peningkatan kerjaya mcm kawan2 yg lain.. betul.. what a waste~~~ so aku decide aku nak apply proffesion yg paling aku tak suka nih.. huhuu.. emm kalau ikutkan, aku da apply teacher for 2 year berturut2 tapi satu pun aku tak pegi.. hehehe.. kenape?? sebab kalau da tak minat tu, alasan sekecil kuman pun aku dulukan.. so niatnya taun ni aku nak apply teachers tak kira apa pun halangan.. hehehe...

9 /3/2010 panggilan utk ujian MTEST .. cek2 nama aku takdeee.. aduhh frust gilaaaa~~~ aku siap beli buku for mtest.. complete set tau... huhuu haiii sedihnya lah hati... tahun ni da berkobar2 tak dapat pulak.. huhuhu .. emm tulah org kater dulu masa dapat panggilan exam kau taknak pegi , tolak rezeki.. sekarang da tak dapat langsung huh!! padan muka aku..

22/3/2010 teet~ teet~~ mesej aku masuk.. "tahniah, anda berjaya ke MTEST kali kedua pada 27/3/2010." huih!!! ape kah??? kene prank mesej keee... aku pun cek la kat website.. e eh!! ada la nama aku.. huhuhu dapat mtest.. hahahaha!! linda kau jangan wat hal taknak pegi pulak.. huhuhu... sekarnag ni aku tgh buat preparation utk menghadapi Mtest nih... cecceeehhh semangatttt!!! huhuhu... ntahlah berjaya je tidak.. huhuhu tawakal je la

TAPI PERSOALANNYA DI SINI~~~

a) boleh ke aku menjadi cikgu yang baik ...
b) boleh ke aku mengajar dengan baik...
c) boleh ke aku handle anak murid dalam kelas nanti dengan baik..


adeeehhh!!! penin kepala akuuu huhuhuhu.. takut la pulak.. kalau aku dapat APA AKU NAK BUATTT !!!!

12 Mac 2010

LInDa.. Oh LinDa... KEnaPA KAu ???

aduhh.. pening..pening..
kenape la skarang ni aku jadik mcm ni..
asik nak marah2 jeee..
org lain keje banyak jugak tapi takde la mcm aku..
LInda .. lindaaa ~~

aku pun tak paham kenape aku sekarang...
semua bende nak hangin..
semua bende nak berkira!!! aduhhhh~~~
Dulu tak penah pulak camni.. kenapeeeee~~
Tensennya nak nak Pikir...

2010 ni banyak sangat bende baru
format baru la
big boss baru laaa
aduhh.. surat keluar masuk
kalau sekali takpe.. berkali2
sebab tu kot aku tensen..
adeeehhh ... sakit jiwe denn~~

semalam da bertekak....
dengan member depan..
aku ke yg salah??
memangla aku yang salah
pegi menjerit2 tak tentu hala tu kenapeee
bengong!!! aduiyaii cemane nak buat nih
tapi sakit ati jugak aku ngan member nihh..
agaknye tgh panas.. ckp ape pun semua menyakitkan atiii....
aduhhh lindaaa ape kau dah buat nihhh!!!

ape aku nak buat arr?? huhuhu
takpe2 aku tau ape nak buat...
baliklah kepada yang sepatutnya linda
ari tu da janji kan masuk dalam azam 2010..
mesti kau lagi rileks...

mintak maaf ye kawan-kawan.....
aku tak sengaja :((
janji tak nak marah2 jerit2... huhuhu

SOriii~~~ Sori sangat2 huhuhu~~~~

01 Mac 2010

kesabaran teruji.. dan terus di uji



pernah dengar tak org kater .. kesabaran manusia tu ada batasnya... kita bukan nabi... yg mampu bersabar dengan mcm2 dugaan... huhuhu... aku bukan org dalam kategori jenis pemarah atau seangkatan dengannya... org kate aku ni org yg takde perasaan, hati kering, telinga badak what so ever... YEKE?? mana korang tau.. korang da betul2 ke kenal linda nih.. huhuhu... macam nilah secara luaran aku memang nampak camtu tapi aku tak akan amek kisah kalau benda tu kurang menyakitkan ati atau apa saja... biarkan saja... TAPI sampai satu tahap.. bile org asyik hentam aku dengan kesalahan yg bukan aku buat, disertakan pulak suara yg tinggi tanpa usul periksa ... memang buat aku marah... sakit ati.. makan dalam ... sabar aku dah sampai satu tahap (bukan kemuncak lagi) kire 3rd stage... emm.. ape yg aku nak buat seterusnya?? jawapannya.. sekarang aku da detect problem tu kecik dan bukan seperti yg si polan tu marah2kan aku selama nih.. sekarang ni masa utk aku pulang paku buah keras... mintak maaf la ye kepada sesiapa yang berkenaan... kalau nak tauu linda ni org yg berdendam dan benda nih memang aku simpan dalam ati... SORRY ... tunggu linda bertukar jadik ultraman!!!


nak tgk linda jadi ULTRAMAN?? Tungguuuuuu~~~~
bippp..bipp..bipp