Pengikut

26 Januari 2010

alamak!! da end of january ~~~

loh !! sedar tak sedar da nak ujung january dah!! ish~~~ nk ckp aku ni banyak keje la huuhuhu sampai tak sedar masa berjalan... (n_n)v.. dah tu baru pulak nak update blog .. hahahakk sabau jela... ape azam aku tahun baru nih!! hehehe lupe nak berazam pulak.. taun lepas azam aku satu je n azam tu da pun dilaksanakan.. YAHOO!! tahun ni azam aku ape yer..

AZAM TAHUN BARU LINDA:
1. Nak meluangkan masa (means cuti2 malaysia) bersama-sama keluarga terchenta!!!

2. Nak jadi kawan yg baik kepada semua kawan2 aku.. ringan2 kan tangan menolong kawan2ku.. kurangkan kontroversi taun ni.. takmo..takmo..takmo..

3. nak jadik staff yang boleh diharap n peranan dan kehadiran aku kat opis ni di sedari orang.. cceeehhh... taknak jadi underdog lagi.. nak tingkatkan prestasi kerja ku ..

4.nak buat kerja yang lebih sistematik dan efisien.. hehehe.. so bile org mintak ape2 je aku boleh bg dengan senang lenangnya!!!

5. Nak carik kerja .. nak carik kerja.. nak carik kerja.. bukan tak suke kerja kat sini.. tapi nak kerja yg tetap huhuhu.. kalau dorang serap aku tetap, aku ok jeh!!

6. nak jadi HAMBA yang taat.. (patut jadik azam no 1 hehehe) I try my best !!!

7. NAK KURUS LAGI .. Dan lagi.. Dan lagi...... sampai dapat normal BMI le.. huhuhu... nak buang 5 kilo je taun nih.. huhuhhuu... YES U CAN DO IT

8. nak amalkan kehidupan yg sihat.. fikiran positif ... eksesais... makan makanan sihat.. NO JUNK FOOD... kehidupan sosial yang bermutu .. hehehe n kukuhkan kewangan ku.. SAY NO TO DEBT!!!

9. Menghargai orang sekeliling ku.. lihat sudut yg positif..

10. CARIK JODOH WAAKAKAKAKA!!!!

sekian sahaja azam aku untuk tahun ni.. ni kire PLAN OF ACTION 2010 aku.. n akan masuk SASARAN KERJA TAHUNAN AKU >> target END OF YEAR
9.