Pengikut

10 Disember 2010

potosop

malam kul 0025 baru aku selesai belajar gune potosop dengan adik aku.. huh!! adik aku memang kedekut ilmu.. dia ajar aku cemane nak bagi idung mancung , mata lady gaga ngan muke kurus je... hehehe tapi gambar yang aku letak nih aku tak buat pun benda2 kat ats tu...rasa cam buruk sangat.. sekrang ni mood nak cun jek.. nantilah aku wat muke hodoh gune potosop.. nampak mcam org cucuk botox.. hehehe.. dari situ aku blh bayangkan kalau aku operate hidung ape yang jadi kat muke aku.. sangat horror!!!hehehe...

berjaye x??? ke korang tgk same jek?? huhuhuhu.. takpe saya akan berusaha lagi.. dan lagi.... lupe nak kecikkan idung yang kembang tu !

Tiada ulasan: