Pengikut

08 Disember 2010

nak riak jap - My 2nd cuppies ... ",)v

kawan-kawan....
nak tau x....
saye berjaye membuat cupcake saye yang kedua....
weeeeee........... hoyeee!!! (ada emoticon bunga api tak... nak wat letup2 sket..)
cuppies yang pertama nama dia " chocolate cuppies..
tapi saye ubah resepi guna milo... sebab malas nak beli koko....
dalam dia ada choc. chip.. hehehe
abesss woooooo... memang mendapat pujian dari family dan kawan2
(korang puji aku ikhlas kan..kan..kan)
cuppies yang kedua aku try yang berperisa... hehehehe
nama dia panjang sket.. nama ni aku yang letak!!
banana walnut cuppies with ganache choc.... hehehe
coklat ganache aku wat sendiri tauuuuu!!!! (sambil wat muke eksyen..... hnsss..hnsss)
yang ni ada gambar....saksikan.....
tolong puji sket yeeee..... bukan senang org amatur cam aku nak buat cuppies taw... haaaaa (takyah edit dah nampak menarik betul x..puji diri sendiri.. HAK TUIH!!!!)

menarik tak? menarik tak?
nak oder? boleh2 tapi dapat yang tahap amatur punye jugaklah tapi harga charge seperti harga profesional...
BERANI KAAAA????

Tiada ulasan: