Pengikut

27 Disember 2010

mau kena ini orang!!

aku copy dari blog makcik lorna ...


********************************************************************

hari2 mau pinjam


ni la budak yg suke pinjam harta aku..

1. rambut, rambut aku..rambut dak ni kuntuutt yo.
2. shawl, shawl aku..
3. lipstick, lipstick aku..
4. compact powder, compact powder aku..
5. Posing, tiru posing aku..
6. sliper jepun, ha yg ni ct bedah punyo..

pendek kata sume benda yg dier pakai..org punyer (aku la especially), ngeee
jgn marah yer linda..nasib bek ko baik(trpaksa coz linda duk sebelah).
nti aku edit blik tukar la ayat neh..hehehe.

***********************************************************************************************************************
memang aku duduk sebelah dia pun tadik masa dia update blog nih... hehehe... aku ugut dia sambil menggunakan shawl dia yang aku pinjam.. wakakaka!!!!

takpee.. takpeee... nanti korang tgk pulak aku tulis entry pasal makcik nih!!! kaw2 punyeeee!!! hahahahaaaaa.. bia dia nangess teringat aku nanti!! wakakakaa!!!!


3 ulasan:

Arai@Nana berkata...

ceh..korang xde keje ek???cissss..hhahaha

lorna berkata...

yea..d hari2 trakhir ni, linda tu ha da gilo..bl mau dtg ptrajaya??

linda berkata...

nampak cam real tak rambut tu... hehehehe... ini semua lorna punye pasal!! hahahaha....