Pengikut

09 November 2010

13 perkara yang aku nak - KAK NANA yg TAG aku....

bukak blog kak nana... nampak nama aku.. dia tag dua mende.. aku wat satu ni dulu... hehehehe...

13 perkara yang aku nak

aku nak>>>>>

  1. kerja baru yang tetap, ada pay slip bukan vaucher, gaji yang setengah daripadanya aku boleh simpan... kira gaji aku tak luak la ada baki lagi...boleh pakai kemeja ngan seluar slack.. da bosan asik pakai baju kurung je... ada sesape nak bagi ke???hehehehehe...
  2. pergi berjalan2 bercuti dan berehat dengan kengkawan dan keluarga tercinta.. berjalan bukan dekat2 ni kena naik kapal terbang punye... hehehehe...
  3. HP baru.. yang canggih ... sebab tepon aku da out dated...
  4. makan kat WILLIAM hehehe.. teringinnnnn sangat!
  5. kuruskan badan... hahahaha!!! dari dulu sampai sekarang...
  6. sambung belajar - Master- nak pergi umrah, buat korban lagi sekali...
  7. kahwin!!!! huh! sape kate aku takde perasaan?? ingat aku lesbian ke ape?? tentulah aku nak kawen ... orgnye je takde lagi... mulut yg cakap aku ni taknak kawen memang nak kene penyapu sekali.... hampeh!!!!
  8. 'up'kan duit yang aku bgi kat mak aku bulan2 hehehe... tunggulah ye mak... gaji tak bape nak cukup nih!
  9. kalau nak kawen, mestilah aku nak jumpa dengan org yang stabil kewangannya.. maksud aku bukanlah org tu kena ada company sendiri atau pangkat dato'2, cukuplah kalau dia ada kerja tetap... so nanti idup aku takde la terumbang ambing jika dilanda kegawatan ekonomi... huhuhu
  10. lekat solat..... 5 waktu! FULL~~~~
  11. pandai dalam hal ehwal rumah tangga...pandai masak... semua jenis masakan aku tau... western, melayu, cina, india, cupcake, cake.. ape2 jelah... kan senang .. menjahit... emm nanti senang... sekarang bukan tak pandai... belum terer lagi .. :P
  12. sentiasa ingat asal usul aku walaupun manalah tau aku jadik datin ke, dato' ke pangkat besar2 ke....
  13. last sekali, aku NAK SEMUA YANG DISEBUT DI ATAS>>>
okeh da abes... penat nak pikir!!!! lain kali jgn bagi kuiz yang susah camni ye KAK NANA!!!!!!

2 ulasan:

sabree hussin berkata...

nak solat full tu yang paling respect :-)

linda berkata...

sabree hussin- hehehehe :">