Pengikut

20 Oktober 2010

BONUS ADVANCE UTK AKU..... hehehe


Thank You BOSS!!!!

tak ingat bulan berape ntah, big boss dekat tempat kerja aku ada wat pertandingan cipta logo.... jadiknye tanpa berlengah lagi aku pun masuklah contest tu... sebabkan adik aku tgh cuti, jadiknye aku pun mengupah dia utk cipta logo tu... memula big boss aku tak bgtau hadiah dia ape, bila sambutan tak ramai, agaknya dia nak tarik orgkan, dia pun umumkan lah, pemenangnye nanti akan dapat RM 500... hehehe yang kalah akan dapat saguhati RM 50.. urmm... aku pun hantar la logo yg adik aku buat tu... sebabkan tarikh aku hantar tu adalah tarikh akhir hantar logo, tak sempat nak edit pape... terus je aku forwardkan ke emel big boss...

da lama..lama...lama..lama..lama.... semua org dah tak ingat pasal logo.. tak tau siapa menang.. cancel ke ape ke kan... huh... tetiba je big boss tepon dia kate aku menang logo tu!! YAHOOOOO!!!!! dapatlah aku RM 500... tapi kena pecah dua la kan...kena kongsi adiah dengan adik aku... 50-50.... huhuhu mulalah tamak nih... tapi takpelah sebab dia yg buat kannn... huhuhuhu... jadiknya baki kat aku ada 250 + balance gaji RM 300 = 550... sekarang ni aku tak tau nak guna ke nak simpan??? hish.... musykil sungguh.... nak belanje member opis tapi nak belanja ape ye??? yg murah dan sedap boleh tak... hehehehe ala korang ni cam tak biasa pulak makan makanan yg murah dan sedap... kan..kan..kan... :P




inilah logo yang adik aku buat dan yang buatkan aku dapat durian runtuh...

sekarang logo ni akan jadi logo rasmi bahagian aku.. bukan nak gantikan logo rimau tu, cuma sebagai logo bahagian.. kalau family day ke, presentation ke, ada ceramah2 ke, meeting ke, bhg. aku akan guna logo ni.... hehehehe.. kalau aku benti, ada jugakla benda yg aku tinggal dekat bhg. aku ni..

2 ulasan:

CtZubAiDaH berkata...

yeah yeah..nak banje!! skang dah takde la yang murah tapi sedap. semuanya yang sedap dan mahal!!
bila nak pegi??

linda berkata...

korangkan tak suke makan benda mahal2... linda tgh survey tempat makan yg murah tapi sedap nih..... hehehe.....