Pengikut

12 Oktober 2010

BILA LINDA KENA PERGI MESYUARAT

BILA LINDA KENA PERGI MESYUARAT:

pukul 9pg masuk meeting,
pukul 9.30pg pergi toilet,
pukul 9.35 masuk meeting balik,
nak kena tulis ape ni dalam meeting??
lukis bunga, lukis gunung ganang, bukit bukau, muka pengerusi :P
pukul 10?? ah ..haaa minum pagi . MARIIIII............
10.15 masuk meeting balik aiyooohhhh.. bosannyaa..
tgk jam kejap baru 10.20 pg... emm meeting abes kul 1... :'((
10.30 keluar jap ah... lari masuk opis jap, bukak internet, main game.. tido jap...
10.50 masuk meeting balik...ada lagi 2 jam nih!!!
pakai kot, amik earphone, sumbat dalam telinga...
mintak2 takde org pasan... dengar lagu lagi beshh!!!
tgk note, alamak aku nak report ape ni.. takde tulis ape2 pun
gambar bunga ada laaaaa...... takkan nak bg kat bos gambar bunga kot..
mau dia bunga kan aku nanti...
ah ..haaa~ salin balik la minit yg lepas kui..kui..kui.. bukan susah sangat...
pukul 1130 dah ni.. time pegi toilet.. hehehe
pegi toilet amek gambar, posing2 dalam toilet...
bukak tudung, pakai balik pastu mek gambar.. hahahah!!!!
dah 1210 masuk balik ar meeting... fuhh.. bosan siot!!!!!!!
''macam ni, macam tu, tak boleh.. kena wat camni ,apa pandangan.... bla..bla..bla"
aduiyai ape la yg dibebelkan.. rasanya otak aku da tidur ni.... mata je celik... huhuhu
haaaa... da dekat nak abes... YAHOOOO!!!!
ada round table.. "Bhg. Kesihatan Keluarga, ada ape2 nak cakap?''
tanye aku ke? kalau tanye aku geleng aje.... huahahahaha....... nasib le
1.00 ada makan tghari... lauk sedap2.. nyumm.. nyumm....
tulah kelebihan meeting dengan engineering.. makanan sedap2 hehehe
1.15 da abes makan, blah je la ape lagi.. takkan nak cuci pinggan pulak kot!!!

HASILNYA: TAKDA PAPE....... I HATE MEETING!!!!


Tiada ulasan: