Pengikut

24 September 2010

takyah nak menjerit .. aku belum pekak lagi

nak cakap salah tak cakap pun salah .. kadang2 rasa geram ... tapi aku taknak nangis nanti kate aku cengeng.... kalau x nak pegi cakap je aku letih sebab semalam tido kul 5 pagi.... nanti aku kerja pukul 2 ... ni tak ... pagi2 da menjerit ... lama sangat takmenjerit jadi rasa tak lengkap hidup agaknya..... jerit tu pulak sampai bapak aku pun terjaga... heeeee... kutuk lebih2 darah daging sendiri.... semalam beria2 ajak pegi, pastu siap post dalam FB war2kan kat semua dalam FB tu.. bila pagi ni aku tanye nak pegi ke x .. menjerit macam org gilaaaa!!!!!! salah aku ke tanye...taknak pegi cakap jela taknak...

AKU BELUM PEKAK LA OIII!!!!!

2 ulasan:

ease elle berkata...

mesti bengang dgn kak long dia ni...

linda berkata...

heheheee.....