Pengikut

15 September 2010

Favourites by MANGO


aku masuk contest lagi .. hehehe kali ni di hostkan oleh MNG... nama contest dia what should i wear by mango... senang je... korang klik sini pastu korang create la mix n match... gambar atas ni gambar yang aku create... hehe tetap sopan kannnn.... aku pilih:
  • cardigan,
  • tank top,
  • skinny jeans dengan
  • kasut jenis peep toe..
  • beg pulak jenis besar bagak.. sebab senang nak bawak barang banyak2.. hehehe... aku rase ni jenis Tote bag kot.. kalau tak silap.. kalau silap maafkan saye..
  • pastu ada belt, rantai dengan bangle
sebenarnya aku teringin nak pakai camni.. tapi apa kan daya keadaan fizikal yang tak mengizinkan... tapi inilah style yang saye mahu!!!!! hehehehe.... ok tak?? ok tak??? sila tinggalkan komen ye.. wink~wink~~

2 ulasan:

ease elle berkata...

cik linda..dgn badan skang pun leh pakai la baju cam ni...try la..nice..
tapi jgn pilih kale terang sgt..kalu camni just nice..

Nisa Ferreira berkata...

hehehe
i pon masuk..
tak dapat pon tak pe..
janji try kan..
check out mine ;)