Pengikut

19 Ogos 2010

SAYA MENANG LAGI....


aku menang nuffnang contest kali kedua ... hihihihi..... suke-suke!!!!

yang pertama contest utk movie TEkken...

... tapi tak pergi huhuhu.. sebab time ngan tempat ...

yang kedua menang contest Vampire Suck...

... pun tak dapat pergi jugakkkk.. mule pas dekat kawan aku.. kate nak pegi tetibe tak jadik pulak!!! tak gune....

lepas ni tak tau boleh ke tak nak join contest nuffnang lagi sebab dia kate kalau da confirm tapi x datang kene black list!!! emm pasrah jela (dekat mulut .. dalam ati TAK GUNE PUNYE KAWAN!!!!)

*
lepas ni aku nak carik contest yg wayang2 ni kalau dia wat kat alamanda jeee.... huhuhu kalau tak rugi tiket je..
*

Tiada ulasan: