Pengikut

14 Julai 2010

REUNION SMKYL BATCH 01'

hye... sabtu lepas aku ada reunion dengan budak sekolah YL. YL tu ape? ish korang nih.. glamer sekolah aku ni takkan tak tau nama dia ape.. cess.. YL itu YAacob Latiff.. meh aku citer sket sejarah salah silah Yaacob Latif nih... Zaman dulu kala, sekolah ni nama dia bukan SMK Yaacob Latiff, nama dia sekolah lelaki LA Salle, Jalan Peel, KL.. entah tahun bile aku tak ingat sekolah ni ditukar nama ke YL sempena nama datuk Bandar Kuala Lumpur.... kalau tanye org lelama diorang tak kenal YL, tapi sebut La salle jalan peel diorang tau lee.. oke, begitula serba sedikit latar belakang sekolah aku.. hihihi...tapi sekarang tak perlu malu sebab da ada jalan Yaacob latif kat stadium bola sepak, Cheras.. sekolah KAU ADE???

aku masuk sekolah ni masa form 3 sebab aku taknak teruskan perjuangan aku dekat sebuah sekolah asrama agama atas sebab2 yg tak dpat dielakkan.. masa sekolah, aku ni pemalu (yeke?) bukanlah pemalu .. cemane nak cakap eh, aku akan bercakap dengan budak lelaki kelas aku je, kelas lain aku tak campur.. jeling2 gitulah.. hehehe.. (itu sebab sekarang bile jumpa budak yg aku tak penah tegur, diorang kater aku dulu skema ayam... CESSS!!)

bile dah lama tak jumpe(walaupun tak penah bertegur sebelum nih) terasa rindu sangat dengan kawan2 sekolah yg banyak kerenah n macam2 peel tu... huhuhu.. jadinya lebih kurang 10 tahun tak jumpa, kitorang gather buat pertama kalinye gathering paling ramai setakat ini yg pernah aku join.. ada dalam 40 orang kot... hehehe... dapatlah tgk muka budak2 tu .. ada yg dah gemuk, tembam, berisi, maintain, kurus, makin cantik, makin hensem, hehehe.... bile da jumpe sekali sekala camtu, terkeluarlah perangai BUDAK SEKOLAH memasing.....hehehe terserlah kenakalan zaman sekolah... huhuhu.. kelakar.. joget2..AKU? aku jadik pemerhati dari jauh jeeeee.. sama macam zaman sekolah... gelak2 tengok gelagat kawan2 aku tuuu.. huhuhuhu... bila da jumpa tak ingat
umo masing2 dah masuk 26 tahun
!!!!wakakaka....

THANKS to ORGANIZER sebab arrangekan reunion yg sangatlah menarik perhatian.. sangat seronok pada hari kejadian yeee!!! HAPPYYYYYYY!!!
ni aku letak gambar sket ... sket jeee.. nak banyak2 tgk kat facebook aku!! ok
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ATTENTION PLEASE... TODAY I WOULD LIKE REPRESENT YOU THE THE OLD BOYS BATCH 2001!!!
The Laki-Lucky!!


the GIrly-Gurl



ALL of US ...


P/s : nice to see all of u.. we all have our own life now.. hopefully this is not the end of our friendship!!! LUV U!!! NAK REUNION LAGI!!!! pleas ORGANIZER~~~

Tiada ulasan: