Pengikut

29 Julai 2010

KONSERT SURIA FM - VASS!!!


hari jumaat hari nni .. lepak opis je malas nak kelluar sebab nanti nak masuk balik susah!! huhuhu..... aku ada masa lagi 45minit nak abes rehat.. (sekarang kul 2pm) dari tak buat pape.. baik update blog aku... hehehe...

hari sabtu 24/7 ari tu ada konsert suria FM ... ikutkan kaki yg malas ni memang da taknak pegi sebab aku tak suke tempat yg crowded! huhuhu kene bersempit2 ngan org.. huh! tak kuasa... tapi disebabkan makcik aku dari puchong da datang kene la pergi jugak... kebetulan kakak aku kene cover event tu.. emm takpelah pegi le.. kan selalu kan.. lepas maghrib kitorang pun gerak2 khas... kompem la time tu tak de org ... huhuhu malasnye nak sesak2 ngan org .. jadi aku pun menggunakan kakak aku suruh dia amek pass supaya kitorang dapat melihat dengan lebih jelas... hehehe.. kitorang pegi lima org ..lima2 dapat passtu.. pass tu tulis MOSH PIT.. apentah mosh pit tu... tepat moshpit tu dia da kepong tau.. mcam tempat khas.. bebetul depan pentas.. huhuhu excited aku nih!! dapat duk depan !! jap gi aku dengar petugas suria fm tu cakap :

nanti kalau korang da naik sheh korang nak joget2 ke lompat ke ikut korang la.. org belakang takleh marah kalau korang bangun


o..ooo.. rupe2nye moshpit tempat org terkinja2 macam yg dekat anugerah2 tu buat.. huhuhu malu gile.. selalu aku kutuk2 org dalam TV tu lagi2 perempuan yg bertudung cam tak sesuai je terkinja2 dalam tu.. last2 aku da terjebak!! oh tidak!!! huhuhu... mula2 semua org duduk je... kalau ada yg berdiri marah... bile time zamani huh! semua dah bangun.. mana leh jadik camni aku sorang je yg duduk.. nampak bontot org je... last sekali dengan aku2 terkinja2 hehehe... paling taklh lupe bila xpdc keluar... ntah datang pada mana ntah... ada org serbu, lompat pagar, huhu takut aku.. semua rockers2 kononnya lahh.. huhuhu da penuh dah! geli, sesak napas n takut!!! tau jelah kalau da nama rockers tu rambut lepas2 pastu hangguk kepala.... eeee... dah tu bile penyanyi xpdc tu turun... ntah datang dari mana... adik beradik flash man kot... dia celah2 terus ada depan aku nak salam ngan mail hihihi sangat extrem... huhuhu MENAKUTKANNN~~~~~ sedar tak sedar jam dah pukul 2.30 pagi huhuhuh takpernah aku balik lambat cenggini... :P seb baik dengan family.. ni gambar2 kitorang.. enjoy the foto walaupun blur sket !! hihihi

baru sampai mek gambar dulu!!!

nampak la gigi sket hehe

sangat gah pentas dia!!!

O.N.E - aku suke semuaaa!!!!

rahsia: aku tak layan pun suria.. aku layan hot fm.. radio masyukkk!!! hehehe

Tiada ulasan: