Pengikut

05 Julai 2010

JOM MUHASABAH DIRI

renung-renungkan.. dan SELAMAT BERAMAL- Dr iZZY rawk!! hehehe

tadi masa bgn pagi memang aku da plan nak post bende ni dalam blog.. terngiang2 la jugak!! hehehe.. okeh mari kita TERUSKAN!!

a) kite mengumpat2 org kemain sedaaap lagi, org mengumpat kita,kita x tau!!! huhuhu
b) Kita benci2 org, meluat nih tgk muka.. tp mcm la org suka sangat dengan kita...
c) kita benci org yg wat lawak yg tak boleh blah... lawak kita org gelak tu gelak kesian ke gelak amik hati...
d) kita tak suke stail member.. kampung katenye(jgn marah eh .. saya pun org kampung jugak) kita punye fashion in sangat ke??? huhuhu...
e) kita kutuk2 kawan, ckp lepas.. ingat kawan suke! tapi bile diri sendiri kene kritik, tarik muka pat belas juta!!!
f) kita kate org tu tak baik .. org tu perangai cam setan, tapi kita baik sangat ke? tak penah wat dosa??


cukup la muhasabah diri aku pagi ni.. tapi korang kene pikir2 jugak.. jgn gune quote yg dicipta artis nih "ADA AKU KISAH!" huhuhu tak seswai.. ini utk org yang suka hidup dalam dunia sendiri...

TAPI
guna lah quote dari artis nih "LU PIKIRLA SENDIRI"

Tiada ulasan: