Pengikut

24 Julai 2010

ee..eehh muka aku .. SUPER EXCITED!!!!

meh aku memulakan cerita...

pagi tadi ntah hangin ape ntah tetibe je cam nak sambung master.. huhuhu niat tu da ada tapi terbengkalai atas sebab2 tertentu... aku da pernah try UITM tapi dorang reject.. sekarang aku balik semula ke Uni. aku .. UUM... so aku pun bukak lah website dia nak tgk ape yg dia offer utk sambung belajar fees, duration, course.. tc..etc... tgh godek2 website UUM tu aku pun ternampak sesuatu..... HEEEII.. MUKA AKU LAAAAA!!!! hahahahaha!!!!!!! dekat dalamkoperasi tengah membelek2 barang.. emm tapi malangnye aku tak ingat sem berape, tapi dari struktur rambut tu macam rambut aku tgh curl.. kalau rambut aku curl bermakne itu gambar masa aku sem 3/4 camtu lahhh... jadiklah walaupun separuh.. heheheeee... KAU ADA???? :P

aku nak paste website tu tapi aku tak reti ... nak copy gambar pun taklehh.. so kalau korang nak tgk, korang KLIK SINI
nampak tak muke aku..

excited ni nak cerita dalam blog.. aku da paste dalam hehehe... pakai tshirt biru (tshirt blok tu) hehehe... selebet gile... tapi bak kate kawan aku NAMPAK SELEKEH tapi HOT!!! cemane sape nak jawab.. keh..keh..keh..(dia ni memang suke puji2 org huh!!) erk~~ puji ke perli nih!! heh!

gile lahhh I LOVE U UUM!!!!!

Tiada ulasan: